/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 26.
    +1
    Size herşeyin tesadüfen olduğu söylenmiş ama evrendeki hiçbirşey tesadüf değil diyorsunuz ki bir sanat varsa o zaman sanatçıda vardır ve tesadüflere değil bir yaratıcıya inanıyorsunuz.Öyleyse allah nasıl yaratıldı ? muhakkak onu yaratan biri olmak zorunda sizin düşüncenize göre..
    ···
    1. 1.
      0
      cahil panpam o zmn ilk insan nasıl olustu mutlaka onun anasını da giben bi babası olması lazım senin mantığına göre iş sonsuza gider bu mantıkla biraz gozlerinizi acinda bunları görün dıbına koduklarim
      ···
    2. 2.
      0
      Hayır ilk insanın oluşması diye birşey yok biraz araştırırsan asla ölmemiş hücreler var bing bang teorisinde güneşten bir parça koptu ve bunun soğuması ve çeşitli gazların biraraya gelmesiyle dünya dediğimiz gezegen oluştu , güneşin bir alev topu olduğunu düşünürsen bir zaman sonra su oluştu ve bu bakteriler sayesinde canlılar oluştu.. insan fenotip ve genotiplerine en yakın canlı maymun olduğu için milyar yıllar içinde yavaş yavaş ilk insan olarak kabul edilen homosapiens meydana geldi.Bu böylelikle gelişti , evrim demek değişim demektir yani senin boyunun uzaması ve kilo alman bir evrimdir. Milyar yıllar önce insanların nasıl olduğunu bilmiyorsan yıllar sonra da kimin nasıl olacağını bilemezsin.
      ···
   tümünü göster