/i/İnanç

İnanç
  1. 76.
    0
    Lan gerizekalı ihtiyacın var mı diye sormuyorum mesele sen değilsin senin kavramlara bakış açın, gerizekalı yazmış bide ihtiyacım yok olsa ne olacak onun bana cevabını ver hala kem küm benim inancıma göre kitabımda hırsızlık yapmak başkasının malına el uzatmak haram diyor sen bunu reddediyorsan neye dayanarak ediyorsun vicdanının o eylemin yanlış oldugunu hangi gerçeğe veya olguya dayanarak varıyor.

    Ya da misal eşcinsel bi çocugn olsa onun eşcinselligini sonuna kadar destekler misin? veya karını başka biriyle yakalasan?bu tür durumlarda tepkin ne olur?

    Veya domuz-köpek gibi hayvanların etlerini yiyor musun? veya şuan önünde olsa yer misin?

    Zoofilistler hasta olmasından ziyade asıl hasta olan sizsiniz sizin ahlak temelinizde hangi dayanak hayvanla ilişkiye girmeyi reddediyor? vicdansa,vicdanın temelini ne oluşturuyor? toplumdan alıp içselleştirdigin din temelli kurallar bütünü mü?

    Sen etik vicdan temelini oluşturdum dine göre hayatımı belirlemiyor derken sadece öyle sanıyorsun içselleştirdigin kuralların temelini gördügünde doğrudur yanlıştır orası ayrı hepsinin din temelli oldugunu göreceksin, farkında olmadan etkileniyorsun farkın o
    ···
   tümünü göster