/i/Soru Cevap

Bilmemek değil başlık açmamak ayıptır.
  1. 1.
    +2
    Guzel farkli bir insansin tebrikler oncelikle. pgibolojiden az cok anlarim. Icinde durtulmemis duygular var. Aciklamak istemedigin. Mesela kendini yakigibli buluyosun ama alcakgonulluluk yapmak icin gizliyosun bunu. Herkesin guzel sevgilisi var benim niye yok olayinda yine karakterinin kendine olan fazla guveni aslinda temelden ezilmişlik pgibolojisiyle kendini. curutuyor.Kendini aynanin karsisina alip sorunu anlat kendine yalan soylemeden o zaman cozebilirsin bazi seyleri.
    ···
    1. 1.
      0
      Üstten ışıklı bir banyo aynam var,1 sene öncesine kadar nerdeyse her gece geçerdim karşısına üstten ışığı açar konuşurdum kendimle, özgüvenimi hep yüksek tuttum ama yalan söylemeye gerek yok, bazı günler cidden saçlarım güzel şekil aldığında, ışık düzgün vurduğumda iyi göründüğümü düşünüyorum ama öyle "yakışıklıyım muagoyim" gibi bir iddiam olmadı hiç, ezilmişlik pgibolojimin temelinin de başlangıcını 3. sınıfta sınıfın ağır kaşar olan sarışın cücesine aşık olduğumu sanarak edindim, şimdilerde yalvarsa çay içmeye çıkmayacağım bir kız kendisi ama o zamanlar, bilirsiniz işte sarışın kız muhabbeti ayrıdır her zaman, lisede ortamım oldu, kızlarla güzel ortamlar kurdum,ne yaptıysam lise zamanı yaptım, üstünde 5 yıl geçti o günden bugüne bir daha ortamım olmadı dışarda,3-5 arkadaş sadece, belki de ona karşı olan yenikliktir bu pgiboloji.
      Amma velâkin,bu yine de kadınları beğenmememi desteklemiyor.
      Mizojinist bir insan olduğumu belirteyim bu arada, belki de bunun kaynağı da kadınların genelinin dış görünüşe odaklı olması ve benim mizojinimden gelen, çivi çiviyi söker mantıklı, onlara acı verme yolunu deneyerek beğenmeme durumumdur, beğenmediğimi söylerim.
      Detaycı bir insanımdır bir de,arada arkadaşlarım gelir kanka gel az gülelim deyip 1-2 kız resmi açarlar ben de incelerim 1 dakika sonrasında da "sivilcelerini shoplamış, kaşlarını yamuk almış, rujunu taşırmış" vb. şeyleri biraz dil oyunuyla süsler komik bir şekilde anlatırım.
      Kadınlara olan nefretten mi geliyor aceb bu?
      ···
    2. 2.
      +1
      peki erkek ortamin nasil,bu erkek soyle bu erkek boyle diyip de takilmadigin var mi?ona gore sorularini cevaplicam.bir de pgibologa gittin mi hic, pgibolojik rahatsizliklarin neler?
      ···
    3. 3.
      0
      pgibiyatr'a gitmiştim 5-6 yıl önce prozac yazmıştı, valide hemşire, evde ilaç bol, xanax,diazem, lustral kullanıyorum, kafama göre kullanıyorum ama işe yarıyorlar, erkeklerde de kesinlike var takıntılarım, başlangıç olarak bir insanın müzik zevki benimkiyle uyuşmuyorsa o insanla pek muhattab olmuyorum, dinlediği müzikler iyiyse farklı bir tarzsa olabilir ama kötüyse hayır, ondan sonra kitap kültürü, kitap okumayan bir adamla muhattab olmuyorum, film kültürü iyi olmayan bir adamla muhattab olmuyorum, konuşmayı beceremeyen adamlarla muhattab olmuyorum,bir de kendimden üstün gördüklerimle muhattab olmuyorum, neden bilmem bugüne kadar benden üstün gördüğüm herkes bana üstten bakıyordu belki de ondan böyle birşey oldu bende.
      ···
    4. 4.
      0
      he ayrıca + olarak, klavye yazısında, yanlış yazımlara acaip kıl oluyorum,"beyendim" diyenlere kıl oluyorum ":)" diye gülenlere kıl oluyorum bu gülücük bana "gibtir git" diyormuş gibi geliyor.
      Geçen bir kızla whatsapptan cinsellik konuşuyoruz, ergen muhabbeti ayarı dedim anlat bakalım bi hikâye yaz, yazdı yazdı, alet uyandı, sonra bi yazım yanlışı yaptı,ya dedim bırak dıbına koydun hikâyenin.
      Ne bileyim, pgibolojik problemlerim olduğu bariz ortada zaten de,çözemiyorum, odamda siyah perde var, açmıyorum,müzikle uyuyorum,tek yaptığım şey uyanmak, müzik dinlemek, uyumak şu ara,son 2-3 haftadır acaip depresyondayım.
      ···
    5. 5.
      +1
      Kardesim izninle yarin yedide uyanmam gerek uyucam simdi ama yarin mutlaka yazicam
      ···
    6. 6.
      0
      Aman panpa ben sende bir Elliot Rodger havası sezdim bir an once pgibiyatriste git bence.
      ···
      1. 1.
        +1
        yok artık hıammına, kadınları öldürmek gibi fikirlerim yok lan,iyi bi insanım ben olm,ama ne bileyim işte garip bişey.
        ···
      2. 2.
        0
        Elliot da boyle demisti ama 2 yilda her sey degisti.
        ···
      3. 3.
        +1
        Lan olm bilincime sokma şunları :D haberlerde görürsün bir gün ansızın çayını yudumlarken..
        ···
      4. diğerleri 1
    7. diğerleri 4
   tümünü göster