/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    0
    kardeşim uzak mesafe ilişkilerinde genelde olağan şeyler bunlar. hatta tam tersi ilişkilerde ne kadar yakın olsan da uzakmış gibi durumlar da sıkça rastlanıyor.
    kızların genelinde bir belirsizlik-dengesizlik döngüsü vardır.ne yaptıklarını bilmezler ve ne yaptığını anlamazsın.
    mesela "ben kızım sen erkeksin, prensip meselesi kimseyi aramam ve ilk mesajı da atmam" bu biraz egodur. tamamen ilgi bekler. fakat "değilsin tabi, aramazsan konuşmayız sana kalmış" derken aslında senden ilgi beklediğini dile getirir.ama gel gelelim o son cümleden sonra yazmaya devam edersen "yüzsüze bak hem rest çekiyor hem yazıyor" olur aranız bir müddet düzelir sonra yine bir yerden patlar. yazmaz isen de dediğinle kalırsın. sonuç elde var 0.bir çok durum ile açıklanabilir bir şey bu.herhangi bir sonuç elde edemezsin. kafayı yersin pgibolojini bozarsın
    ···
    1. 1.
      0
      Şimdi ben bu kıza yazsam bi türlü yazmasam bi türlü. Sence napayım panpa. Sen olsan ne yapardın ?
      ···
    2. 2.
      +1
      öncelikle o kıza tekrar yazman sende neyi değiştirecek bir bunu düşün. hayatını düşün. onsuz da devam edebileceksin nasıl olsa.hem uzak mesafeli ilişkiymiş bazı şeyler ister istemez yürümez. öncesini bilmiyorum ama şu durumda defteri kapatırdım.şu hayatta güzel günler yaşamak varken durduk yere kendini sıkıntıya sokmaya gerek yok.
      ···
   tümünü göster