/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 76.
    0
    nasıl sinirlendim anlatamam. burda iki gr beyniyle matematik profesörüyüm havalarına bürünen mi istersin ona destek çıkan oha adam gibmiş diyen cahil mi istersin. gibtirin gidin şimdi elim ayağım titredi sinirden.
    ···
    1. 1.
      0
      Adımın bedduaciya çıkmasını istemem ama ben 330 tl nin hepsini çekmek istediğimde 20 tl katı ibaresi çıkmadıysa anamın babamın ölüsünü göreyim. Eğer çıktıysa da senin anan baban sabahı göremesin kabul mü? Başka çarem kalmadı ama yine de rez dursun. Günün birinde bunu videolu bi şekilde ispat edeceğim. Sözlükten ayrılma. Yalancı damgasını vuruyorsun insanlara. Bunu kafamdan uydurmak için bi nedenim yok. Zatem durup dururken aklıma gelecek bişey de değil.
      ···
    2. 2.
      0
      Beddua etme. Görmediğim bişey için niye kabul edeyim bunu? Ayrıca buralardayım merak etme. Getirirsin videoyu izleriz hep beraber. Ha olur da dediğin gibi olursa o atm nin kodlamasında hata var demektir. Bunu farklı bankaların farklı atmlerinde dene. 20 sinin en az 19 unda benim dediğim sonucu alırsın. oldu ya şans eseri senin dediğin gibi bitanesine denk geldin. iki seferde çekersin paranın tamdıbını olur biter. zekiyim matematiği yeniden keşfettim atm ye tarihi ayar verdim ayaklarına girme burada. sokaktan 5 yaşındaki çocuk da akıl eder bu kadarını.
      ···
      1. 1.
        0
        Neyse kardeş tamam haklısın ne diyeyim. Ben malım tamam oldu mu? Dünyanın en malı benim. Hatta bu entrye şuku veren 250 kişinin alayı beyinsiz. Sen de toplumun üstünde bi zekaya sahipsin. Affet bi dahaki sefere daha zekice şeylerle karşına çıkmaya çalışacağım.
        ···
      2. 2.
        0
        bekliyorum hala kardeş 1 hafta oldu bak
        ···
   tümünü göster