/i/İnanç

İnanç
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +6 -1
    Işide bilmem Mısır'daki yönetime bakarak islam'ı o yönden değerlendirip laf eden cahil insanlar; islam onların o kötü yaptığı işlerin hiç birini emretmedi. islam'ı kötü göstermeye çalışan ve ortalığı karıştıran fitnecilerin işinden başka bir şey değil. islam'ı kadınlara verdiği değeri araştırıp öğrenin. islam hak dindir Hak dinidir... Saptırmaya çalışanlar olacaktır, sadece inananlar ve yolundan dönmeyenler kazanacaktır.
    ···
    1. 1.
      0
      Tamam Mısır'ı çıkar iran Irak Suuudiarabistanın. Hangisinde bu anlattıklarım var . Evet Kadınlara Okdar saygı varki sokaklarda yüzlerine kezzap atılıp taşlanıp kırbaçlanıp öldürülüyor . Hatta Sünnet ediliyor . Bana sandece bir ülke göster ozman bende sana hak vericem madem bunlar kötü gösteriyor hangisi iyi ?
      ···
    2. 2.
      +2
      Mısır'ı örnek verdiğim açık ; diğerleri de aynı ve islam'ı kötü göstermeye çalışan dinsizler tarafından yönetiliyor. Yani asıl yöenetenler oyla seçilmiş kişiler değil... Onlar kukla veya yönetmeyi bilmeyen insanlar. Bu şekilde bir islam ülkesinin olmamasının açıklaması. Söylediklerim komik veya saçma gelebilir. Bir belgesel gibi şey vardı kısa bulursam atayım demek istediğimi anlarsın.
      ···
    3. 3.
      0
      Peki bu bahsettiğin yapıda oyla başa Geçme nasıl olucak. Onların başına oyla biri gelse emin ol değişen çok fazla bişey olmazdı
      ···
      1. 1.
        +1
        :D şaka gibisin kardeşim, televizyonda gördüğün herşeye inanma ne işler dönüyor islamı karalamak için ama olmuyor işte ilahi hikmet var sonuçta, değişen çok şey olurdu, en basitinden malcolm x bilirmisin bilmem, onun islamla ilgili bi belgeseli var aç izle biraz belki hafiften kesersin olayı
        ···
      2. 2.
        0
        Benim islam'ı eliştirmek gibi bir amacım yok . Sadece yönetim rejimine olan karşıtlığımdan bahsediyorum . Dinsel ve ırksal konular Herzaman insanları kullanmak için bir araç olmuştur bu zaman dek . Herkez kendi içinde istediğini yaşasın ama bunun bir yönetim biçimi olarak dayatılması faşizmdir . Benim anlatmak istediğim bu .
        ···
      3. 3.
        0
        Tamam panpa anladım ben senide, şunu söyle bana insanların bir dini sömürerek diğer insanları etkisi altına alıp insanların gözünde kötü görünmesine sebep olan orda yanlış idame edilen dinmi yoksa insanların sahtekarlığı yalancılığımı, insanlar bir şeyi yanlış gösterip kullanıyorlarsa bu o şeyin doğru olmadığı anldıbına gelmez. Birde islamda diretme diye birşey yok, sadece islamı biz anlatırız eğer istersen müslüman olursun istersen başka dine mensup veya başka bişey, zorla kafasına silah dayatarak herkesi müslüman yapın felan olayı yok islamda.
        ···
      4. 4.
        0
        Senin bu düşünce yapını kim hangi islâmcı devlet uyguluyor ? Isteyen istediğini içinde yaşasın bunu bir düzen yapı rejim olarak yapmaya gerek yok.
        ···
      5. 5.
        0
        Benim maksadım islamda zorlama olmadığıydı. Dostum sana diyorumki eğer uygun tabanda uygulasan kimse sıkıntı çekmeyecek hani buna şeriat de veya bişey farketmez, benim demek istediğim islamı ele alıp yönetimi ona göre şekillendirdiğin zaman doğru şekliyle kimse açısından sorun olmuyor Bunu kastediyorum ben, onun dışında şuan ne kadar rejim ne kadar şey varsa hepsi elbet bir yerden çıkar sağlıyor
        ···
      6. diğerleri 3
    4. 4.
      0
      https://www.youtube.com/watch?v=GvWD_0HppbY buyur dediğim videoyu buldum
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster