/i/Soruları Alayım

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 26.
    +2
    bende çalışıp ayrıldığım için yanıtlayayım panap genel olarak.
    yeni başlayanlar part olarak başlar haftada 5 gün çalışılır. aylıklar part için 800e kadar çıkabilir mağaza primlerine bağlı olarak. yanlış olmasın ama 250tl civarı bi ticket alıyorsun her ay.
    çalışma saatlerinde esneklik aslında kolay kolay olmuyor ama mağazaya göre değişebilir. sınavlar için falan uygun şekilde ayarlıyorlar genelde.
    her hafta bir shift hazırlanır ve senin işin var ise önceden söylemen gerekir. acilden işten kastın ne onu söylersen daha çok yardımcı olabilirim.
    çalışma saatleri dışında fazladan çalıştıramazlar. kurumsal bir firma zaten.ben mesela mesaimden 1 saat önce gittiğimde fazla ortalıkta gözükme sağı solu elleme derlerdi. mesai saati içinde görevdesin anlayacağın. eğer kapanışa kalmışsan bazen ister istemez 20-25 dk uzayabiliyor. ancak saatinde çıkış yapabiliyorsun ve kimse de sana bir şey diyemez.
    işe alımlarda 20 soruluk sınav yaparlar genelde. oradan çıkan sonuca bağlı olarak olumlu yada olumsuz olur.ha o sınava girebilmen için mülakatta geçmen lazım.ya önceden tecrüben olacak yada içerden tanıdığın. yoksa normal bir player için şans işi.
    ···
    1. 1.
      0
      Esnek davranmaktan kastım sınavlardı.Ne gibi sorular soruyorlar?
      ···
    2. 2.
      +1
      mağazacılık ile ilgili genelde.ama sorular birbirinin aynısı gibi farkındalık isteyen şeyler. mesela 2.soru ile 15.soru aslında mantıken aynıdır hatta cevapları da.senin vereceğin cevaplara göre sistem eşleştiriyor bir şekilde 100 üzerinden puan çıkartıyor. yanlış olmasın ama 50yi geçersen kabul oluyor
      ···
   tümünü göster