/i/Anket

  1. 1.
    -1
    iphone 6 aldım 1 hafta oluyor. memnunum, beklediğimden iyi çıktı.

    daha önce blackberry torch ve windows phone kullanmıştım.

    blackberry dönemine göre müthişti, tasarım olarak olsun, menüdeki ve kullanım halindeki incelikleri olsun, "oha ne güzel düşünmüşler" dedirten tonla özelliği olmasına rağmen, skype bile olmaması bir süre sonra sıkıntı olunca wp almıştım.

    wp fiyat/performansın dıbına koyan, ayrıca performansın bir daha dıbına koyan bir cihaz. uçak gibi hızlı ve gördüğüm açık ara en stabil sistem. ama xml ile de kimse uygulama geliştirmediği için, örneğin hatun snapchatten ss alarak whatsapptan atıyordu filan, bir süre sonra aman dedirtti.
    wp iyi özellikleri:
    piyasanın çok açık ara en performanslı telefonu
    cortana dahi resmen
    text editörü diğer telefonları giber atar. tostumu yazarsanız yedim çıkar, yedime basarsanız bekliyorum çıkar. ingilizce kullanırken özellikle tek kelimeyi kendim yazdığımı bilmem. en olası seçenek yukarıda çıkınca basıp devam etmece hep.
    wp kötü özellikleri:
    kameralı skype konuşmasında telefonu şarja takınca bile şarjı gidiyor. sabah 9da full şarj gidip standart bir kullanımla akşam 4ü göremiyor.
    retrica, snapchat, teamspeak arayıp da bulamadığım uygulamalar, çok kötü alternatifleri var.
    müzik uygulamasında aynı şarkıyı döndür bile yok.
    yazılımsal olarak hiçbir incelik yok telefonda ilk üretilen robotlar gibi.

    iphone 6: şarjı beklediğimden çok daha fazla dayanıyor. blackberry gibi elegant bir cihazdan sonra wpnin teenager tasarımlı gibik plastik hissiyatını atmak açısından bire bir, kaliteli bişeye dokunma hissiyatı var. text editörü 50 kat daha kötü wpden sonra alışması çok zor. ana hatlarıyla beklediğimden kaliteli ve güzel gözüküyor şimdilik ama hala youtube un arkada çalışmaması gibi "oha nasıl düşünemezsiniz bunu" dedirten bikaç ufak saçmalık da var.
    ···
   tümünü göster