/i/İnanç

İnanç
  1. 1.
    +58 -20
    çünkü incil insanların kendi çıkarları doğrultusunda defalarca değiştirildi. neden değişmeyen tek incil hala sır gibi saklanıyor sanıyorsun. boş konuşma
    ···
    1. 1.
      +3 -36
      hee hee.
      ···
      1. 1.
        +1
        @2 SANA DIYORUM YARRAGIMIN KAFASI INCIL HAVARILER TARAFINDAN YAZILMISTIR ICINDE ISANIN HAYATI YAZAR ISAYA INEN BIR KITAP YOKTUR DIN BILGISINI gibTIGIMIN huur COCUGU

        O 56 SUKU VEREN ANNESI KASARLARIN BURDAN TA ANALARININ KILLI AMCIKLARINI gibEYIM CAHIL PICLER BU ULKE SIZIN GIBI BEYIN OZURLULER YUZUNDEN BU HALE GELDI.
        ···
    2. 2.
      +7 -6
      incil ilk geldiği gibi olsaydı böyle boş boş konusmazdin. Defalarca degistirildi ve o Amk papalari da kendilerini tövbe haşa allah tarafindan pardon onlara göre tanrı tarafindan gönderilmiş gibi goruyolar. Aq sense bu degistirilen şeye bunlar neden yok diyosun. ilk önce git adam gibi herşeyi öğren ondan sonra yargila.
      ···
      1. 1.
        +3 -2
        lan güldürdün bin. 'pardon onlara göre tanrı' . lan gibik tanrı türçe bi kelime bunu daha bilmiyosan yazma hiç
        ···
      2. 2.
        0
        Adam haklı beyler dağalın verdim şukunu
        ···
      3. 3.
        0
        ingilizcesini öğrende gel ozaman yannanım kafası.
        ···
      4. 4.
        0
        bire gibik ingilizce olsa ne olur taice olsa ne olur. her dilde aynı anlamda söyleniyo amk beyin fukarası
        ···
      5. diğerleri 2
    3. 3.
      +4 -7
      cahilliğin beynimi yaktı. incil defalarca değiştirilmişmiş. incil'in değiştiğini kanıtla, kuran'ın, yani muhafazid öldükten 30 sene sonra kitaplaştırılmaya başlanmış bir kitabın ilk indiği durumda olduğunu da kanıtla, sonra konuşalım.

      değişmeyen tek incil sır gibi saklanıyor ama tüm müslümanlar biliyor bu incili. ulan ne mal adamlarsınız.
      ···
      1. 1.
        +7 -1
        ULAN AYI.. BÜTÜN TARiH KiTAPLARINDA GEÇiYOR.. O ÇAKMA PAPAZ EFENDiLER, CENNETTEN ARSA SATMA MUHABBETiNE KÖŞEYi DÖNDÜ.. ONLARI MI SAVUNUYOSUN. EVET DEĞiŞTi, DEĞiŞTiRDiLER HATTA AMINAKOYDULAR. VE ŞUAN DEĞiŞMEMiŞ BiR TANE iNCiL VAR O DA HERKESTEN SAKLANIYOR. YEDiKLERi tak ORTAYA ÇIKMASIN DiYE
        ···
      2. 2.
        +12 -3
        ah be birader. papazların cenetten arsa satması için incil'i değiştirmelerine gerek yok ki. sıradan halk incil'i okuyamıyor o zamanlar zaten. aramice-ibranice bir kitap. ve bugünkü gibi gidip marketten alabileceğin bir kitap değil. git m.s 500'deki incil'e bak, bi de şimdikine, bir değişiklik görebilecek misin ?

        6 yaşında kızlarla evlenebilirsiniz diyen adama bakıp kuran değiştirilmiş diyor muyuz biz ? ya da dünya dönmüyor diye fetva veren adama bakıp ?
        ···
      3. 3.
        0
        Kim diyo 6 yasinda evlenebilrisin diye kurand avarmi yok buhari denen iblis kitabinida islama sakin ola kaynak gosterme peygambere iftira eden celiskilerle dolu sacma bir kitap tek kaynak kurandir nokta.
        ···
      4. 4.
        0
        @deadsnow, kuran'daki evlilik yaşı tartışılır, konumuz o değil.

        incil'de de cennetten arsa satın demiyor. demek istediğim de bu zaten.

        bir kitabı takip eden insanların yaptığına bakarak o kitabın değiştirildiğini iddia edemezsin.
        ···
      5. 5.
        0
        barnabas incilini bi araştır istersen. incil degiştirilmemiş olsa son din islamıyet ortaya çıkmaz kuran indirilmezdi. tabii biz müslümanlar buna inanıyoruz. hristiyanlar kendi kitaplarının orjınallıgını savunur. yahdiler kendi kitaplarını.
        ···
      6. 6.
        0
        sığır herif 500 600 tane farklı incil kitabı olması ve bunlardan 3-4 ünün bilinmesi incilin değiştirildiğine zaten kanıt. kur-an evrensel olduğu gibi tektir. !
        ···
      7. 7.
        0
        GÜldürmeyin beni papazlar cennete arsa satmışlar sanki türkiyede satılmıyor
        ···
      8. diğerleri 5
    4. diğerleri 1
   tümünü göster