/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 76.
    +1
    birçok defa animatrix dahil izledim ama bazı noktalarda yanlışlar var gibime geldi. mesela mahkemeye çıkan robot ceza aldıktan sonra onlar bir koloni gibi çalışıyor. insanlara makine üretiyor satıyor ve para kazanıyor. daha sonra insanlarla barış yapmak istiyor ama insanlar savaş başlatıyor. savaşı insanlar kaybediyor ve dünyayı bir siyah dumanla kaplıyor. enerjilerini güneşten sağlayan robotlar insanların enerjilerini kullanmak için insan çiftlikleri kuruyorlar.

    her defasında matrix'in sıfıtlanmasının sebebi sistem şişmesi olarak gösterilebilir. format atıyor binler. burada kilit karakterler mimar ve kahindir. smith normalde bir ajan antivirüs gibi düşünebiliriz bunu ama silinmek isterken sistem hatası sonucu serbest kalıyor ve bir virüs haline geliyor. ve tamamen sisteme düşman oluyor.

    zion da matrix içerisnde bir dünya. inception daki rüya içinde rüya mantığı burada da var.

    devamı çekilse izlerim ama ilk filmden sonra olanlar ortada Wachowski kardeşlerin kardeşlerin kafası güzel çalışyor ama gözlerini para bürüdüğünü düşünmüyorum. filmi ilk izlediğim bilgisayarı bile hatırlıyorum amk ne film di be. hatta bazen youtube'dan vfx leri açıp izlerim adamlar o zamanda ne teknoloji kullanmış amk.
    ···
    1. 1.
      +1
      Ayneb o zamanin goruntulerini simdiki filmlerin cok azi verebiliyor o kaliteyi,kim ne derse desin gelmis gecmis 3 film arasina girer matrix
      ···
    2. 2.
      +2
      amk elin gavuru 99 yılında yeşil perde ve bilgisayar ile harikalar yaratıyor bizim geri zekalı yönetmenler de tv'de efekt koymayı unutuyor.
      ···
      1. 1.
        +2
        bkz samanyolu:):)
        ···
   tümünü göster