/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    0
    bitane troll çıkar, size malzeme olur amk.
    kemalistlerden bize oranla daha çok aptal çıkıyor.
    ···
    1. 1.
      0
      Sence bu videoda tek bir tane mi veya bu video ilk mi???röportajın yapıldığı yer esenler aq bunların trolle alakası yok bu cehalet bilader cehalet! memleket çok dolu bunlardan öğrenmek içinde tek yapman gereken akpnin hangi ilde, ilçede ne kadar aldığına bakmak fark o şekil çok net anlaşılıyor zaten.
      ···
    2. 2.
      0
      kardeşim izmire bakacaksın ozaman. Bizimkisi cahilde sizinkisi doçentmi amk. izmir kadar cahil ve fukara gariban halk varmı.
      ne mutlu türküm sözünün ilerisine gidememiş, kültür senfonisiyle yetişmiş hepsinde aynı laflar nefret ettirdiler adamı.
      Birde yavşak özenti binleri yokmu gibesin öyle memleketi
      ···
    3. 3.
      0
      Panpa özentilik yeni çağ hastalığı bu akım izmirde başlamış yada sadece izmirde olan bir durum değil,her şehrin kötü, cahil ilçeleri var ama bunları şehirin dışından ayırıp sadece şehir olarakta bakabilirsin örnek verecek olursak izmirde cahillik yüzde 10sa bu sayı konyada yüzde 15,16 dır veya ilçe olarak gidip istanbulu ele alalım istanbulda akpnin kazandığı yerlerdeki cahillik oranı chpnin kazandığı yerlerin kat be kat üstünde.
      aslında burda cahillik olarak okuma-yazma yönüyle eleştirmek yanlış burda ki cahillik insanın doğruyu yanlışı ayırt edebilmesi araştırıp doğru bulduktan sonra akpye oy verene lafım yok eyvallah ama memlekette bu şekilde olan akpli seçmen sayısı emin ol ki 3,4 milyondan fazla değil
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster