/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +29 -3
    Yıl 2012 yurtta okuyorum öğrenci değişim programı mı ne yarram olmuşsa bizim yurda japon öğrenci gelmiş.Bi ara gece kalktım baktım bunun yatağının altında narin ufak bir sesle ahh ıhh ohh diye sesler geliyor. Kendime kendime noluyor lan dıbına koyim dedim.

    Kalktım yaklaştım yatağının yanına aniden yorganı çektim baktım ki telefondan açmış sansürlü japon ferresinu 10cmlik gibiyle osbir çekiyor. Cidden o an ne kadar üzüldüğümü bilemessiniz.

    Hemen yapıştırdım Osmanlı sillesini, aldım telefonunu elinden o arada hatako matako diye ağlıyordu tabi ben aldırış etmiyorum hemen telefondan Brazzers'ı açtım ve Johny Sins ferresinu önüne sundum.

    Çocuğun gözleri fal taşı gibi açılmıştı ne kadar sevindiğini bilemessiniz hayatında ilk defa sansürsüz am ve züt görmüştü. Bana gülümsedi japonca bişeyler dedi.O an gözlerime inanamadım çocuğun 10cmlik gibi bir anda 20 cm'e çıkmıştı.

    O an bende azdım dayanamadım ve malafatımı çıkarıp asılmaya başladım. Deli gibi asılıyordum, hunharca asılıyordum, adeta gibimi kesecek seviyeye gelmiştim en sonda bir şelale gibi japon çocuğun gözlerine attırdım ve yatağıma gidip uyudum.

    edit : fotoğraf temsilidir.
    ···
   tümünü göster