/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 176.
    +1 -1
    ingilteredeyim, türkiyeden bir farkı yok amk.
    benim açabildiğim kitle: kasiyer, garson, barmaid, resepsiyonist gibi konuşma zorunluluğu olan kızları 10 dakikada etkileyebiliyorum. bu durum türkiyede de aynı. hedef kitlemin yaşı 23.

    burda bu klasman türkiyeyle bire bir aynı, daha kaşar değiller.

    etkileyemediğim veya kesinlikle iletişime geçemediğim sınıflar:
    aşırı güzel ve aynı zamanda aşırı kaşar bir kitle var. gümüş rengi yoga taytıyla gezer, sokağın diğer tarafına "oha numaramı vereyim gib beni" diye bağırır, asla tek takılmaz yanında 2 kız daha vardır. sadece 6packli manken vücutlu 9/10 erkeklere bakarlar.
    uygun yerde uygun zamanda düşürülebilir ama söyledikleri şeyler beni bile utandırabiliyor.

    kesinlikle hiç şans vermeyenler:
    zenci bir hatun çok istedim, fakat saksıya bakar gibi bakıyorlar gözlerinde o ışık hiç yok. ırkçılık yok ülkede ama neden böyle bir durum var bilmiyorum. bu durumdan kurtulabilen beyaz adamlar gördüm ama belki de benim tipim veya tarzım hiç uygun değil.

    yani son 2 madde bizi zaten aştığı için, ilk madde de birebir aynı olduğu için, "avrupa böyle mi yea" durumu geçersiz.

    türk insanı genelde kıza yaklaşayım da ne olursa olsun diye yaklaşıp arkadaş oluyor, sonra friendzonedan da çıkamıyor.. çıkmaya çalışırken de saçma triplerle omurgasız görünüyor.

    kıza bakarken "burası deniz, ben de köpekbalığıyım, ama şu an aç değilim" mesajını verdiğin zaman, dünyanın her yerinde olumlu bir reaksiyon alıyorsun. kızın tipi olmasan bile, sırf ilgin için bir noktaya kadar şans verecektir. o noktadan sonra sihirli bişeyler yapabilirsen, zaten tipine ve tarzına da aşinalık kazandığı için seni itmeyecektir.

    bahane üretme yani panpa.

    ayrıca dinimiz amincilere: hacılar dünya çok güzel gezegen ya, mavi filan.. tanısanız seversiniz yani
    ···
   tümünü göster