/i/İnanç

İnanç
  1. 1.
    -2
    tamam ergen atayiz otur sakinleş
    ···
    1. 1.
      +1
      hafız sana islamla ilgili bir bilgi vereyim kimseye ben inançsızım diyene kadar kafir muamelesi yapma ki bu şirk kadar ağır bir günahtır.
      ···
    2. 2.
      0
      bende pek müslüman sayılmam ama sanki tanrıyla konuşmuşsun da sana kimi gibleyip kimi giblemediğini söylemiş gibi davranıyorsun.

      agnostik gibi bir şeyim.
      ···
    3. 3.
      0
      ergen atayizleri kızdırmışım ki seri seri eksiliyorlar :D
      ···
    4. 4.
      0
      illa tanrıyla konuşmam gerekmiyor bacanak inancın insan üzerinde oluşturduğu sapıklığı sapkınlığı biraz gözlemleyerek görebilirsin. en son aç kaldığında karını yiyebilmek için fetva çıkardılar örnek daha açıklayıcı oluyor aslında.
      ···
    5. 5.
      0
      ve ben çok denedim 1 yıl önceye kadar sevabı fazla diye tüm ibadet vakitlerimi camide yapan birisiydim ve şöyle bir bakınca domalıp dikelmekten başka birşey değilmiş bunu farkettim.
      ···
    6. 6.
      0
      bimden aldığı 10luk selpağı cadde başlarında satmaya çalışan 10 yaşındaki çocukları ve onları altında bmw sinin yıllık vergisi 2bintl olan fakat 2 lira vermeye aciz insanları gördükçe pazar bitince yere düşmüş yarı çürümüş sebzeleri ayıklayıp toplayan teyzeyi görünce anlıyorsun ibadetin sadece kendini tatmin edip gönlü hoş tutmaktan öteye gitmediğini.
      ···
    7. 7.
      0
      islam öyle bir hale geldi ki bir firma niteliği taşıyor mesela malatyadaki akpli bir vekil adayı Allah'ı referans olarak gösterebiliyor, bazılarının ekmek kapısı fakir fukaranında aldatmacası oldu.
      ···
    8. diğerleri 5
   tümünü göster