/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 1.
    +10 -1
    Yolda giderken etrafıma bakıyor yolları binaları inceliyordum şehirler arası yolda pek hatun olmadığı için yapabildiğim buydu mayıs ayının 9. Günü rusların 2. Dünya savaşını kazanmalarını kutladıkları bir bayrama denk gelir 9 mayıs rusyada gösteriler eğlenceler vs… bolca mevcuttur sokaklar bomboştu insanlar kutlam yapılan meydanlarda eğleniyorlardı yolumuzun sonunda bundan sonra ev diyeceğim daireme gelmiştik.

    Bu daireyi aynı benim gibi türkiyeden gelen bir arkadaşımla paylaşıyorduk rusça bilgisi hiç yok diyebilir ama 2 aydır buradaydı benden kıdemli ve bilgili sayılırdı. Yaşça bende 10 yaş büyüktü. Ben hemen ortama uyum sağlayan bir insanım onunla uyumlu bir arkadaşlığımız olacaktı.
    Kendisinin az biraz Türkçe bilen tatar bir sevgilisi vardı. Gala onunlada ileriki günlerde tanışacaktım.
    Eşyaları bıraktıktan sonra bayram yerine hem yemek yemeye hemde etrafı göstermeye beni dışarı çıkartılar.
    Uzun ortalama 2 kilometrelik trafiğe kapalı bir alanda insanlar yiyor içiyor eğleniyorlardı etraf hatun kaynıyordu erkek sayısı o kadar azdı,ki kendimi buğday ambarında sandım bir an.
    Küçücük pileli mini etekli hatunlar kalçalarını bir sağa bir sola sallayarak beni adeta hipnoz etmişlerdi o kadar çok kadını hayatım boyunca bir arada görmemiştim.








    Sarı sarı çil çil ortalık buram buram am kokuyordu resmen. ilginç olansa hiç ses yoktu o kadar kalabalık burada olsa 150 desibel ses çıkardı her halde ama orada sessiz sakin bir hava vardı insanlar kafa dinliyor eğleniyordu eğlence anlayışlarına hayran kalmıştım. O kadar sesizliği bozan tek şey kadınların topuklu ayakkabısının sesiydi.
    Eve gelir gelmez hafızama aldıklarımla otayzbir çektim ve o günün yorgunluğunu üzerimden atmak için yıkanıp erkenden uydum yârin büyük gündü fabrikaya giedecektik.
    Ev arkadaşımdan öğrendiğime göre fabrika mevcutu 160 idi bunların 150 tanesi kadın kızdı mutlaka birini bulur giberim diye o hevesle güzel bir uyku çektim.
    ···
    1. 1.
      +3 -2
      Boşaldım aq
      ···
      1. 1.
        0
        Hahaha verdim suku
        ···
   tümünü göster