/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 26.
    +8
    Heyecandan ayakta zor duruyordum her an düşüp bayılabilirdim. Osman abi her kızın yanına yaklaştığında bunu lan bunu şöyle giberim böyle giberim gibi düşüyordum kızdan uzaklaşıp diğer kıza yaklaştığında vay kevaşe demek buymuş diye farklı duygulara kapılıyordum.

    Sonunda olganın yanına gelmişti ilk geldiğim gün elektrik çarpması sonucu tak çuvalı gibi yere yığıldığımda beni kaldıran saçlarımı okşayan kızdı bu.

    Olga priviyet dedi ve olga osmannnn diyip boynuna sarıldı o an önüme gelene priviyet diyesim gelmişti. Rusça konuşuyorlardı anlamıyordum osman ara sıra beni gösteriyor olga gülüyordu bende yalı kazığı gibi yanlarında dikiliyordum acayip utanmıştım babam yaşında adam bana pekekentlik yapıyordu .
    Ola birkaç baş sallama hareketinden sonra osman hadi gidelim dedi . abi ne oldu ne didin kız diye sorunca sana rusça öğretmesi ni rica ettim diye cevapladı biraz hayal kırıklığına uğramıştım osman çok uzun konuşmuştu sadece rusça öğretmesini söylemiş olamazdı.
    Abi kız güldü filan ne dedin diye sorunca sana dil öğretmesi ni rica ettim ve ekledim dil dile deymeden dil öğrenilmez diye ona güldü abi o zaman verecek !!!



    Kız güldü verecek





    Verecek ama bilmen gereken birkaç şey var bunları kesin yapmalısın yoksa işin zor diye ekledi ve şartları daha doğrusu yapılması gerekenleri sıraladı
    ilk gün bir şey bekleme belki öpüşürsünüz ama sakın zorlama ilk gün vermezler ve bir şeyler öğrenmeye çalış tamamı diye ekledi tamam abi ne zaman gelecek diye sordum . oda bu akşam ev arkadaşının kız arkadaşıda burada çalışıyormuş onunla birlikte geliriz diye söyledi.
    Mutluluktan azgın tavşanlar gibi sağa sola sıçrıyor am gibebileceğimin hayalini kuruyordum ve akşamı beklemeye başlamıştım
    ···
   tümünü göster