/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 26.
    +7 -1
    Eve gelmiştik sıra kızları beklemeye gelmişti amk erkek milleti hep kadınları beklemek zorundamıydı ?
    Azgın horoz gibi evin içinde bir oraya bir buraya gidiyor kendi odamı düzenliyor farklı stratejiler geliştirip şurada giber burada ağzına verir gibi zaman geçiriyordum ve kapı çaldı.
    Gala ve olga kapından içeri gidiklerinde olgayı galayı ve mehmeti bir arada gibmeyi bile düşünmüştüm yanıma bir dişi gelmişti çok farklı bir duygu anlatamıyorum amk.
    Mehmet ve gala direk kahpe kahpe gülerek odalarına çekilip gibişmeye başladılar hiç utanmıyor aksine bas bas bağırıyordu gala bende bir gibten anlamaz şekilde sadece pişmiş kelle gibi sırıtıyordum.
    Olgaya elimdeki Türkçe rusça sözlüğü verdim ve ciddi ciddi bana rusça öğretmeye başlamıştı ama onu hiç dinlemiyor gibmek için fırsat kolluyordum. Parfüm kokusu beni baştan çıkartımıştı bir yandan yan odadakilerin ahlama ohlamaları bir yandan kızın kokusu artık dayanamadım ve kızın yüzünü çenesinin altından kavrayıp dudaklarına yapıştım.
    Karşı koymasını beklerken oda ellerini boynuma doladı ve kendine doğru çekti beni böyle bir saate yakın öpüştük gibim dimdik olmuştu . ne zaman hamle yapmak istesem olga eli ile bana engel oluyor osmanın sözleri aklıma geliyor fazla üstelemiyordum ama ara sıra yoklayarak belki şimdi ister diyede boş bırakmıyordum . Fakat hiçbir şey olmadı sadece öpüşüp koklaşmıştık bu bile bana yetmişti akşam gala ile birlikte eve dödün o gece gibimin dikeltisinden uyuyamamıştım.
    ···
   tümünü göster