/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 26.
    +10
    Sabah fabrikadaki işime geri dönmüş olgayı hiç tanımıyormuş gibi yapıyordum çünkü gala dün beni bu şekilde öğütlemişti iş ayrı arkadaşlık ayrıydı peki canıma minnet en azından işyerinde salça olmayacaktı.

    Hemen akşam olmasını istiyordum olga gelecekti ve bu gün büyük güngü gibecektim onu.
    Akşamı zar zor getirmiştim ve yine evin içerisinde deli horozlar gibi volta atıyordum kapı çalar çalmaz kapıyı açtım olga ve gala karşımdaydı gala merhaba diyip olganın elinden tutuğum gibi odaya zütürüp kapıyı kapatarak kapının arkasına dayayıp öpmeye başladım deliler gibi öpüyordum bir elimlede vücudunu okşuyor onu tahrik ediyordum elini yavaşça pantolonumdan içeri soktu biraz oynadıktan sonra önümde diz çöküp aletimi çıkarttı ve sakso çekmeye başladı dellenmiştim fazla dayanamazdım.
    Bunu yerden kaldırdım kucağıma alıp yatağa attım üzerindekilerin bile yarısını çıkartmamıştım ilk postayı attıktan sonra daha içinden bile çıkartmadan ikinci tura dönmüştüm olgayı o gün 5 defa daha gibtim kız toplanmış gidiyordu kapının önünde bile gibmeye çalışıyordum yokluğun böylesini Allah hiçbir kuluna yaşatmasın.
    Olga o gün den sonra her gün benimle birlikte olmaya başlamıştı artık mehmeti ve hasanı anlayabiliyordum ama ben onlar gibi olamazdım olga benim için bir araçtı dil öğrenecek şehrin yarısını gibecektim . ben buraya bir am değil tüm amları gibmeye gelmiştim elimden geldiğince fazlasını gibmem gerekiyordu.
    Ola ile birlikte olduğum 2 sene boyunca onun dışında kimseyi gibmemiştim ama Rusçamı hasandanda osmandanda iyi derecelere getirmiştim artık soru sorabiliyor anldıbını bilmediğim şeyleri tarif edebiliyordum
    Örneğin simit demesini bilmesemde hani üstü küncülü yuvarlak hamur işi bir ekmek varya diye biliyordum olga bana bilmem gerekenden fazlasını öğretmişti.
    Ama bir birimize hiç bağlanmıyorduk çünkü rusça öğrenir öğrenemez onu bırakacaktım belki oda bunun farkındaydı yada en azından ben öyle düşünüyordum ama yanılmadığımı geçte olsa anlamıştım.
    ···
    1. 1.
      +9
      yokluğun böylesini Allah hiçbir kuluna yaşatmasın.
      ASFASFASFAFF :DSA:: :
      ···
   tümünü göster