/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 51.
    +6
    Margarita ile bir cumartesi sabahı sohbetinde mağduru oynadım ben kendimi kullanılmış hissediyorum daha doğru düzgün tanışmadan sex yaptığımız için kendimi kötü hissediyorum filan diyorum ama alakası bile yok soluksuz gibtim sabaha kadar.
    Kız bildğin beni teselli ediyor vay amk bildiğin Kezban gibi trip atıyordum lan Kezbanlara kızmayın amk acayip eğlenceli bir duyguydu .
    Neyse kahvatımızı yaptıktan sonra onu yolcu ettim ve biraz kendi iç sesimi dinlemek istiyorum gibi birkaç şey zırvalayıp onu yolladım sanırım aşağıda olga ile karşılaştılar ama bir birlerini tanımadıkları için hiçbir şeyden habersiz yollarına devam ettiler margarita gittikten 1 2 dakika sonra olga gelmişti.
    Biraz soğuk davranıyordum o ise özlediğini vs.. konuşuyordu fazla dinlemedim hım tama filan aaa öylemi gibi ara laflarla uzak tutmaya çalışıyordum kendimden . odamıza geçelimmi diye sorun hiçbir şey demeden direk odaya geçtim ve yatağımın üstüne uzandım bu direk gelip üzerime uzandı dudaklarımı öpüyor ben bazen dudaklarımı kaçırıyorum filan bir teslik olduğunu anladı sanırım ama akşam vera ile gibişim vardı enerjimi ona saklamalıydım . bu ne ettiyse beni harekete geçiremedi ve biraz üzgün biraz kızgın bir tavırla neyin var diye sorabildi sadece.

    Sıkıldım sadece sıkıldım dedim bendenmi bilmiyorum diye cevap veriyordum Türkiyedeki Kezbanlardan çok laf öğrenmiştim zamanında.
    Biraz daha uğraştı benimle ve acıdım ona ama yapamazdım olga bu gün biraz kötüyüm seni kırmak istemiyorum başka zaman görüşelim bence diye olayların gelişimini önledim benim üstümde az emeği yoktu bir anda atamazdım . akşamı bekliyorum…
    ···
   tümünü göster