/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 126.
    +6
    Hafta sonu ramsesle evde oturmuş pencereden sağa sola tek saçma ile ateş ediyorduk. Birden kapı çaldı ramsese abi sen bak olga ise seni görünce kaçar filan diye ricada bulundum ramses tamam dur bakim kimiş diye kapının deliğinden bakıp bana ayna gelimiş lan dedi ayna değil abi anya diye düzeltip kapıyı açtım.
    Benim küçük anyam gelmişti üzerinde dıbını zütünü bes belli eden bir tayt vardı elinden tutu şöyle bir etrafında döndüm çok güzel olmuşsun gel bizde magandalık yapıyoruz diyince kahkaha atmıştı ne yapıyorsunu ya can sıkıntısı işte gel oturalım biraz ne içersin diye sordum . soğuk neyiniz var diye sorunca cin tonik vardı dolapta içermişin dedim bak o güzel olur dedi hemen cin toniği kapıp geldim (cin ve toniği karıştırıp didin kutusuna benzer aleminyum bir kutuda satıyorlar) bire cin tonik içmeye başladık üçümüz ben ramses kaş göz işareti yapıyorum ama hiçbir gibimi anlamıyor git odana diye kaş göz işareti yapmaktan gözlerim bozuldu amk.

    Anyaya gel benim odama geçelim ramses tv izlesin biz muhabbet ederiz diye teklifte bulundum ramsesede Türkçe durumu anlatıp ben hatunu gibecem abi sorun varmı dedim yok keyfinize bakın siz ama janeti ara gelsin dedi (beyaz saçlı afet) aradım bunu 1 saate gelirim diye söz aldım ve ramsese bunu belirttim.

    Anya ile odama geçmiştik oda direk gibiş odasıdır tek yatak ve bilgisayar masası var sandaye zart zurt yok odama gelen yatağıma oturur yatağıma oturanıda giberim. Bunla yan yana oturmuş sağdan soldan konuşuyor bir yandanda cin tonikelrimiz içiyorduk bu sigara içebilirmiyim diye sorunca ya ben bırakıyorum aslında içmesen iyi olur dedim ya ço canım çekti diye ısrar edince aklıma bir fikir gelmişti yak peki dedim ama birkaç fırt çekerim sıgarandan diye ekledim ok dedi ve yaktı sigarasını

    Önce sigaradan bir fırt çektim samimi bir ortam olsun diye
    Sonra bu sigaranın dumanını üflerken çıkan dumanı içime çekiyordum bu onun ilgisini çekmiş sigarayı direk yüzüme doğru üflemeye başlamıştı bende dudaklarına dahada yaklaşmış çıkan dumanı içime çekiyordum . birden dudaklarına yapıştım itira etme ihtimaline karşı sım sıkı tutuyordum itirazda etti.

    Sana tecavüz etmek zorunda bırakma beni...
    ···
    1. 1.
      +2
      Okuldayiz bekliyoruz *
      ···
   tümünü göster