/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 26.
    +7
    oğlum piana breth zamanını biliyorum başta bağıran orc vardı
    harpylerde 30a kasar atarlardı, warriordum 55e kadar skiller sekiyor, üstte fp +3 set elde bill+3 ciddiyim oyunun ortalama item seviyesi buydu.
    unutursa manner kasan mageler atmayı 31 32 olabilme ihtimaliniz vardı.
    32 olmuştum, dedim piana brethten beri oynamaya çalışıyorum, 10 kere 30 levelda oyunu bıraktım (çok zordu amk ash knightlarda sıra beklerdik halberdi filan görünce elde almazlardı partiye, bill alınca glave sanıp alabilirlerdi) (yanda dtslerde kasan adamlar bildiğin zeroyla aynı czye çıkan taşşaklı adamlardı)
    dedim bu sefer ne olursa olsun kasacağım
    yabancılarla da çok takıldım sou1slayer vardı f9devila denk bir warrior, combo filan öğrettiler
    59a kastım, vurduğum kaçıyor, 62 olayım scream açayım bittiniz oğlum diyorum..62 oldum kesiyorlar..65 olayım skill vardır heralde dedim 65 oldum bir gib yok, 67 olayım str 255e dayansın dedim 67 oldum, 70 oldum derken char da canavar oldu, ortam da fena oldu.

    olympiada da süründüm bir dönem, en efsane warriorlar oradaydı, shojumaru, ol1mpiaaa, w7k2d, no:name, thorrrr filan boss gibiydi herifler.
    sanırım no:name de inciciydi efsane warriordur.

    en son bir daha başladım, warrioru bence 9,9/10 oynarım, 80 levela kadar aralıksız combo kasarak kastım, 10 yaratıkta 0,01 oynuyordu 75ten sonra. asas deneyeyim bu sefer dedim, eskisine oranla iyi de oynuyordum baya ama herkes pedal, geliştirdim baya ama soyulunca bıraktım. kimse kalmamış ama gaiada cz bomboştu gece 1de 2de bile

    0000000ı, f9u, sou1slayerları, no:namei, fuu'yu, devot1onu canlı izledim..bir dakikasına bile pişman değilim amk. oyunun en güzel tarafı, ne iteme ne levela bakıyor, sadece oyunculuk.
    72 levelda 80leri kesebiliyordum daha iyi oynadığım için. keza devot1on dediğim adam 70ten yukarıya kasmamıştı, zaten vslerde 72 ve 75 kullanılmazdı, adam 71 levelda fuu hariç bütün serverı kesiyordu.
    hiç asas oynayamazdım, en son onun gibi manayı ortaya koyunca oynayabilmiştim.

    şimdi herkes pedalı geçtim, herkes bunu savunuyor, normal görüyor, kullanmayanlarla alay ediyor vb. oyunun communitysi bozulmuş. eskiden adı çıkardı insanın, clanlara almazlardı bir illegallik olursa.
    ···
   tümünü göster