/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    -1
    belkide gerçekten hak ediyorsunuz bu hayatı yaşamayı. alkoller, karılar kızlar, türlü çeşit uyuşturucular.. belkide burda yazar olan yüzlerce kişiden bir çoğu daha ağızına puro bile sürmemiştir. ben puronun yüzlerce farklı çeşidini içtim. evet yaşım daha 21. illegal yollar ile para kazanıyorum. (bkz: jigoloyum beyler soruları alayımm)

    caps'e fazla takılan binler olacak. yok perde niye şöyle yok zippo orjinmi gibi. dediğim gibi hayatımı illegal yollar ile kazanıyorum. kendim olabildiğim tek yer burası. zor geçinen bir aileye aylık 2000 3000 lira aniden harçlık verdiğinde, o paranın akışı sana elbette sorulacak..

    biraz kendimden bahsedeyim. 19 yaşımda bir teklif ile jigololuğa başladım. özel hayatımda asosyal değilim. aksine çevrem bayağı geniş. burdaki önüncü nesillerden 100 kişi toplasan 1 rehberim etmez mesela. oyuncular, devlet mertebesindeki tanıdıklarım, şarkıcılar, ünlü iş adamları.. her türlü yolumu buldum. hayalimde süslü arabalar, güzel ortamlar olmadı hiç. elimdeki ile yetinmesini bildim. he param varmı ? var. birikmişimle belki bir ferrari yada maserati alamam ama ihtiyacımda yok..

    ben hayatımda iki arkadaşımı yakınımda tuttum. bir tanesi oturduğum semtteki üzerine olan dairenin değeri 1.5 trilyon olan arkadaşım. galatasaray spor kulübünden 280 milyar hissesi olan bir arkadaşım. diğeri ailesi arsa zengini olan orta halli bir arkadaşım. biri hiper zengin, diğeri orta halli. ama üçümüzde aynı kişilikteyiz. para bizi hiç değiştirmedi.

    ben para harcamayı seven bir insanım. bilardo kafeler, kahveciler, tantuniciler, kumrucular.. oturduğum semtte alayı benim mekanlarım gibidir. evet bazen öyle durumlarım oluyorki, sigara alacak parayı bile bulamıyorum. ama dünkü harcadığım 300 lirayada acımıyorum mesela.

    şimdi aradan 2 3 gib kafalı japon askeri çıkıp "yok şu parayı şuraya harcasana salak" gibi tavsiyelerde bulunacak. dediğim gibi ben çevremi geliştirmeye harcadım hayatımı. mesela, iddia oynadığınız bayii'deki o milyarlık makinanın satın alınmasında benim emeğim elbet vardır. bir bakkalın 1 2 ay zor durumda kalmasını ben engellemişimdir..

    size kısa bir olay anlatayım mesela;
    eski mahallemden sevdiğim bir arkadaşım ceza evine düşmüştü. 1 2 telefon ile arkadaşımın ceza evini değiştirtip, ilk günden ailesi ile özel görüşme ayarlatmışlığım var. iyi halden ceza indirimi yaptırıp, hapishanede ağa gibi ağırlanmasını sağlamışlığım var.. bu ülkede tanıdığın varsa, kralda sensin paşada.

    özet: shen hayal edersn phen yhasharm qardeesh

    not: özeti yazana kadar canım çıktı zaten kafam taşşak artık uplarsınız.

    not2: belkide ben hayatımı illegal yaşıyorum. belkide burda yazar olan benden büyük kişiler canlarını dişine takarak çalışıyor. ama emin olunki, haram para hayra gelmiyor be. kurtulamıyor insan bu bataktan.

    edit: ortam dizaynına yorum yapan ilk okullu binler, sizin mahallede harçlık istediğiniz abiniz benim. ailenizden saklayarak milyarları uyuşturucuya, alkole yatırdığınız gün, perdelerin ve diğer şeylerin tartışmasını yaparız.
    ···
   tümünü göster