1. 51.
    +3
    oyun sonu spoiler

    --spoiler--
    son görev yerimiz olan denizfenerine vardığımda Samuel'in "aslında sen de az huur çocuğu değilsin ya neyse" temalı konuşmasına sinirlenip kılıçtan geçirdim bunu amk kurbağa gibi denize uçtu. ulan zaten sinirlerim tepemde gelen vurmuş giden vurmuş tam o an böyle laf edince bi anlık sinirle yaptım. pişmanım amk ama öyle demeye hakkı yoktu. dövüp bırakma gibi bi seçenek olsa onu yapardım. adam beni komple zehirleyip işimi bitirebilirdi. üzerimde hakkı var.

    fakat kötü olacak ne yaptım lan? şehir amı zütü dağıtmış, herkes yozlaşmış aq. askerler zevkine adam öldürüyor, bunlardan bikaçı yoluma çıkınca gibip attıysam suç mu? asillere zerre acımıyorum zaten. hem onların gözünde sen nesinki samu? niye böle yapıyon. ha orosbu nineye sevgimden ötürü gevşekçene'yi öldürdüm bak orda hatalıydım tamam. gerçi eşkiyabaşının teki o da ama neyse.

    birde calista'yı gibemedim ona üzülüyom. aq orosbusu şehir ortdıbını bahane etti vermedi neyimizi beğenmediyse. şehirdeki en yakışıklı adamım lan. kesin amiral gibiyodu bunu.
    --spoiler--
    ···
   tümünü göster