/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 151.
    +6







    Anya idi neden aramadın ne oldu hani görüşecekti diye sorular yöneltince daha yeni geldim eve inan istersen çık gel tekim ramses klopatranın evinde kalmaya gitmişti.
    10 dk oradayım kapıyı açarmı,sın deyip telefonu kapattı
    Dediği gibi 10 dakika sonra gelmişti üzerinde siyah bir kürk manto altın mini pileli siyah bir etek vardı bacakları sütun gibi gözümün önünde duruyordu anya o gün gibilmek istiyordu bu gün olga hariç tüm hatunlar beni gib elbisesi giymişti anyayı gibmemek olamazdı bir vera değildi ama gibilmesi gereken bir hatundu.

    Anya ile biraz sohbet etmek istiyordum çok güzeldi elbise çok yakışmıştı gözüm doymadan gibime sıra gelmeyecekti.
    Dolapta soğuması için her zaman 1 2 şişe beyaz şarabım vardır şarabı kadehlere doldurup yanına gelmiştim o konuşuyor ben şarabımı içip onu süzüyor ara sıra olmadık yerlerini öpüp kokluyordum bu tam konuşurken boynunda sıcak nefesimi hissediyor kendine geçip dur yapma diyemiyordu bile .
    Yaklaşık 1 saat o konuştu ben taciz ettim sıra tam gibmeye geliyor derken hop tek hamlede kucağıma çıkı vermişti.
    Bir eliyle saçlarmı okşarken diğer eliyle boynuma sarılmıştı ben dudaklarından öpüyor ellerimlede minik poposunu mıcıklıyordum fileli çorapları beni tahrik etmişti dimdik olan gibim bir delik bulup kaçmak isteyen yılan gibi kıvranıyordu.
    Soluksuz kalmıştık ikimizde ara vermeden öpüşüyor birbirimize dokunuyorduk artık geçirmem gerekiyordu.

    Tüm gün gibişmiştim artık çok fazla sperm gelmiyordu ve uzun süre boşalamıyordum ama anya bunu bilmiyordu ve altımda inliyordu çok güzek hepsini daha derin gibi kelimeler kullanıp beni iyice tahrik ediyordu .

    Ama mecalim kalmamıştı ne kadar kalkmışta olsa vücudun yorgun düşüyordu çakmasın diye sen üste çok ben altta olmak istiyorum deyip onu yönlendiriyordum.
    30 dakika kadar sürmüştü boşalmam tabi arda pozisyon değiştirme bahanesiyle dinlenmelerimde buna dahildi anya birkaç defa boşalmıştı sanırım ama bende tık yoktu
    Üstüme çıkmış minik poposuya ileri geri hareketler ypıyor arada dudaklarını ısırıp bana öpücük yolluyordu bu manzara karşısında daha fazla dayanamadım ve bütün hiddetimle birkaç damla boşaldım ama o durmuyordu 15 saniye kadar git gel yapmaya devam etti ve titreyerek boşlıp üstüme yığılmıştı sırtında boncuk boncuk ter damlaları vardı onlarla oynuyor parmaklarımı sırtının hatlarında gezdiriyordum.
    Zar zor yanıma yığıla bildi çok yorulmuştu benim zaten pestilim çıkmıştı yorgunluktan ikimizde orada bir birimize sarılıp uyuduk sabah beş gibi bunu gibimle oynarken yakaladım.
    Doymadınmı sen diye kızdım buna sen doydunmu diyip dudaklarıma yapışınca dayanamayıp sabah 5 de birdaha gibtim ve yeniden uykuya daldım o kalkıp duş aldı ve kahvaltı hazırlmaya koyuldu

    Hatunla ilk defa aynı evde kalıyorduk meğer sabahları kalkıp yoga yapıyormuş o poponun muhteşemliği buradan geliyordu anlaşılan
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster