/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 2201.
    +18 -8
    Alanyada 7 yıldır rehberlik yapıyorum, otellerde (çoğunlukla babamın olduğu otelde) takılıyorum kafama göre, gelen giden Rusların haddi hesabı yok tabi, binbir türlüsünü gördüm, biraz tatlılığım ve sempatikliğimden dolayı turistlerle de çok iyi anlaşırım hep.
    Neyse işte birgün Rusun biriyle konuştuk kaynaştık ,1-2 gün takıldık derken bi gece dedi ki sahile gitmeden üstümü değiştiricem benimle gelir misin, olur dedim gittim bekliyorum odada. Neyse işte bu üstünü değiştirmemiş meğer üstünü çıkartmış öyle geldi yanıma... Tam bir üretim harikası yani resmini çiz deseler çizerim yemin ediyorum böyle kusursuz ve orantılı bir vücut mankenlerde bile görmedim
    kız öyle geldi tabi niyet belli (o güne kadar milli olmamıştım kendi kişisel tercihlerim, hayata bakış açım, istediklerim ve inancım dolayısıyla evlenene kadar bakir kalmaya karar vermiştim) ama o kızı öyle görünce tabi baştan çıkış o çıkış,1-2 dakika sonra tam mevzuya girecekken ... Olmadı yani istemedim, çıktım gittim. Bu arada şunu da ekleyeyim, kişisel prensiplerim dini sebebin önündeydi bu kararda. Hala aynı fikirdeyim. Kendi prensip ve yolumu çiğneyemem

    (hala bakirim anlayacağınız, yaş 22,rehberliğe devam, alanyada gelen sayısız teklifi reddettim ki çoğunluğu rus ve bazen utancını, pişmanlığını yaşarım.Ama sonuçta verdiğim karara devam yolunda da gurur duyarım, kıza gelince facebooktan ilk yazdığı şey o gün neden kaçtın? oldu)
    ···
    1. 1.
      0
      Panpa ucuz otel varmı be mahmutlar tarafında mayıs sonu haziran başı icin ?
      ···
    2. 2.
      0
      panpa çalıştığım otellerin yarısı Mahmutlarda,ben sana 1 hafta içinde döneyim mesaj at bana
      ···
    3. 3.
      +6 -2
      Bro bende turizmciyim daha rehber olmadim ama otelcilik yapiyorum . Ayni kafa bendede var . Yataga davet etmis tas gibi hatunu cehennemin azabindan korkumdan birakmisligim var . arada pisman olurum ama iste aldigim egitim bu .
      ···
    4. 4.
      +1 -3
      Gelen rus kızdı dediğine göre kesin erkektir dedim sonra asagida hala bakireyim yazını okuyunca lezbiyen olduğuna karar verdim.
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster