/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 226.
    +8


    Madem Ermenisin istemeden vermelisin






    Bu olaylardan sonra aynı haftanın Cuma günü 2 tane yeni hatun başlamıştı işe birisi ermeni idi gözüm ondaydı dik bir zütü vardı normalde zütü olanlarla sevişmiyor gibişmiyordum tüm özellikleri tutyordu tek züt meselesi vardı ama birde şöyle bir durumu vardı iki bacak arasında dıbının bulunduğu yerde 5 cm yakın bir açıklık bulunuyordu bu tip hatunlar kesin gibilmeli kategorisinde yer alıyorlardı ve gibilmeleri şarttı.

    Demirin yanına gidip ermeniyi gösterdim ve direk ekledim ilki sonu bilmem gibilmeli hem ermeni hemde bazı özellikleri yüzünden gibmeliydim onu.
    Demir cebinden bozuk para çıkartmıştı anlaşılan oda gibmek istiyordu benim için sorun yoktu ama bir ermeni gibmek benim için farklı bir duyguydu (beni bilen bilir faşist ırkçı biriyimdir) durumu demire anlattım yazı turaya gerek yok o benim soykırım yapacağım ona dediğimde gülmekten ağzındaki sigara ile burnunu yakmıştı.
    Tamam senindir ilk sen yap ama diğer gelenide ben yapacağım o zaman demişti diğer gelen standartlar içerisine giriyordu sadece üni mezunu değildi ama sorun teşkil etmiyordu gibe bilirdim ve demirle anlaştık ermeni benim diğeri onundu sadece ilk gibiş için.
    Hafta sonunu gelmişti zaten yapacak bir şey yoktu diğer haftaya kalmıştı ermeni hem hafta sonu vera kuzenleri ile tanıştırmak istiyordu beni.



    Kuzenler





    Cumartesi günü veranın evinin yolunu tutmuştum teyzesi ve teyzesinin iki kızıyla tanıştıracaktı beni yoğun geçen 2 haftanın ardından zar zor zaman ayırabilmiştim zaten onlarda Pazar gübü akşam döneceklerdi gitmeden önce tanıştırmak istemişti vera beni onlara.
    Veranın tek yaşayan akrabalarıydı babası tek çocukmuş zamanında ve ölmüştü baba tarafından sağ kalan yoktu anne tarafında ise sadece bu kadın ve iki kızı vardı anne ve babası helikopter kazasında ölmüşlerdi (rusyaya gidenler bilir yılda ortalama 50 60 helikopter düşer ).
    Elimde bir kutu çikolata bir şişe kırmızı şarap ve bir buket gülle karşılarındaydım vera benim için özel birisi idi herkes bir yana vera bir yana beni hiç üzmez bana güvenirdi. Onun için onu hep mutlu etmeye çalışmışımdır.

    Eve girdiğimde yukarıdaki dandik resimden daha güzel olan hatunlar ve vera beni karşılamıştı aksanımı iyice bozup ilgiyi üşütme çekmiştim. Kızlar hoplayıp zıplıyor benimle konuşmak birkaç kelime duyup gülmek için can atıyorlardı.
    Akşamı yemekten sonra koyu bir muhabbet başlamıştı çok güzel eyleniyorduk hepimiz sarhoş olmuştuk getirdiğim şarap tabiki yetmemişti ama veranın evi mahsenden farksızdı. Akşam gitme vaktim gelmişti orada kalamazdım utnamıştım bir aile ile ilk defa iletişime geçmiştim çünki .

    Veranın teyzesi ısrar etti bırakmam seni buradasın gitme kal verayla siz aynı odada kalırsınız ben salonda diğer kızlarda küçük odada kalırlar diye ekledi. Benim için sorun yoktu siz istedikten sonra tek yatmaktan iyidir hem bir iki postada veraya kayaım diye hesap yapmıştım
    Evdeki hesap çarşıya uymadı.
    Veranın teyzesi sızıp kalmıştı kızlar vera ile benim odama gelmiş muhabbet etmek istiyorlardı oysa ben ve vera sevişme hazırlıkları yapıyorduk. Kızlar gitmiyordu gidinde diyemiyordum veranın misafirleri idi sonuçta.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster