/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 251.
    +8
    Raflara onu dayadığımda simsiyah gözleri ile bana bakıyor bir hareket bir işaret bekliyordu bende dudaklarımı yaklaştırıp onun atılması ile geri çekiyordum böyle yaptıkça dahada kuduruyordu kedinin fare ile oynadığı gibi oynuyordum ermeni kızıyla ama fazla uzatmakta istemiyordu amı sulanmıştı artık.

    Ben bunu nasış giberim diye düşünürken dudaklarıma yapışmıştuı bile kaçmama fırsat vermemişti bu sefer 5 dakika öpüşüp elleştikten sonra başından tutup önümde diz çökmesini sağlamıştım. Ne yaptığını çok iyi biliyordu direk fermuarı açıp çılgın koprayı başında yakalamıştı bazen dişleri deyiyordu o zamanlarda kafasına bir tane vurup düzgün yap yapacaksan şunu diyordum ağzında kocaman yarakla yüzüme bakıyor ve gözlerini kırpıyordu.

    işte intikam zamanı gelmişti kafasının arkasından tutum ve bu ülkem için bu 1915 olaylaı için bu sözde soy kırım için gibi laflar edip boğazına kadar sokuyor deep drop yapıyordum bazen soluğu kesiliyor ve gözlerinden yaş geliyordu ama onunda hoşuna gitmişti boğazına kadar almak.

    ilk postayı atmak üzereydim ağzından çıkartıp yüzüne boşaldım ve dudaklarına gelenleri diliyle yalamasını söylemiştim işim bitmemişti ama 2. Posta için ara vermem gerekiyordu toğlete gidip temizlendi ve geri geldi biraz sohbet ettikten sonra bu sefer dıbına koyacaktım onun yeniden diz çöktürmüştüm önümde biraz gönülsüzdü o da dıbının gibilmesini istiyordu ben bu gönülsüzlüğünü anlayınca kaldıda sokayım sana diyerek ikna etmiştim.

    5 dk kadar sakso çektiten sonra bir sandayenin üstüne oturmuştum gelip kucağıma oturmasını istedim ve itirazsız dıbını gibtirmenin hevesiyle kucağıma oturtmuştum.

    Çılgın hareketlerle ileri geri yapıyor bana dıbını gibtiriyordu bu ermeni gerçekten istemeden vermişti.
    Yarım saat kadar sex yapmıştık ne zaman gelmeme yaklaşsa durduruyordum biraz öpüştükten sonra devam etmesini istiyordum artık abi kurumaya başlamıştı o kadar git gele canı dayanmamıştı kuruyan dıbını sulamam gerektiğini fark edince olanca gücümle boşalmıştım artık Ermenilerden öcümü almıştım.

    işimiz bittiğinde saat 2 yi geçmişti bende temizlenmek için tolete gitmiştim temizlendikten sonra çay ve sigara içmek için demirin vardiya odasına girmek için onu arıyordum sanırım züt birini gibiyor diye düşünüp nerede bu amk bulimde basim kucağındaki karıyı giberim diye hevesle aramaya hazırlanırken bu hantal hantal yürüyerek karşıma çıktı.

    Beni görünce suratına bin bir sırıtma gelmişti hemen odayı işaret ederek geçmemi söyledi odaya girdim yaptıklarımı anlattım beraber gülüşüp eyleniyordukki demir bir silah çıkartıp ….
    Tümünü Göster
    ···
    1. 1.
      -1
      Oha amk devam
      ···
   tümünü göster