/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 276.
    +6


    Olganın kroşesi






    Askeri üsten dönünce olganın kapının önünde beklediğini görmüştüm neden kaçıyordun benden neden eskisi gibi değiliz birsimi var diye sorunca birden fazlası var hem unuttunmu sen sadece öğretmenimdin. Biraz içim cız etmişti uzun zaman bana karılık yapmıştı ama ben ona hiç umut vermemiş hatta çoğu zaman kendisine karşı cinsel ilişkinin dışında bir duygu beslemediğimi bol bol söylemiştim yani çıkıpta bana hesap sormasının pek anlamı yoktu ama emekleri karşılında hep hoş tutmuştum onu fabrikada kazandığı paradan daha fazlasını ben veriyordum rahat etsin diye.
    Öğrettin işin bitti diye çıkıştım bu kadarmı yani bumu hepsi gibi kezo laflarla bana trip atmaya çalışınca lütfen senden bir şey istemiyorum sende fazlasını isteme iki taraflı menfaat ilişkimiz vardı ve bitmesi gereken zamandı bitti artık herkes kendi yoluna dedim.
    Bu arada ramses kapıyı açıp ne oluyor amk burada dercesine bir ifade ile bize bakıyordu tam ramsesle konuşurken olgadan hiç beklemediğim bir anda bir tokat yemiştim ömrü hayatımda 34 – 35 yaşımdayım öyle bir tokatı kimse bana atmamıştı gözümden yaş gelmiş sanki kulağımın dibinde bomba patlamışçasına bir inleme vardı kendime geldiğimde olganın çoktan sıvıştığını görmüştüm normalde kadına şiddete karşı olan birisiyim ama o acılı halimde yanımda olsaydı kafasını kopartırdım.

    Ramsesin pis pis gülüşleri eşliğinde odama doğru yol almıştım amk her yerim barut kokuyordu bir yandanda tokatın acısı ile uğraşıyordum. Ramsese ben banyoya giriyorum reis deyip duş almaya başlamıştım duşumu aldıktan sonra yüzümdeki 5 parmağın izini sayabiliyordum dıbına koduğumun olgası gibmişti suratımı.
    ···
   tümünü göster