/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 276.
    +7
    Fabrikamdaki masamda oturmuş hesap kitap yapıyordum şunu gibtim bunu aldım şunu gibtim bir şeyini almadım diye çetere çıkartıyordum birden anya içeri girdi ve kapıyı arkasından kapatıp masamın üstüne oturdu mini etek giydiği için bacaklarını bana gösteriyor beni azdırıp kendinisiyle gibişmek zorunda bırakmaya çalışıyoru ne istiyorsun anya hayırdır dedim ne yapıyorsun ne yazıyorsun gibi sorular sorunca defterin kapağını kapatıp önemli bir şey değil diye çıkıştım .

    Canımın yanması halen geçmemişti her kese trip atacak potansiyeldeydim ve bu tip olayların tekrar yaşanmasını istemiyordum.
    Anya boş bir zamanımızda dağa çıkıp mangal yapalım güzel bir et yemeyi özeledim hem bak dağlara kar yağdı diye ekledi. Hımm temiz hava et ve am güzel olabilirdi hem bu stresli durumumu düzeltmiş olurdum peki hafta sonuna bakarız diye sözleştik ama o hafta sonunun öncesinde bir şeyler istiyordu hava erken kararıyor dağlarda kurt ayı ne ararsan var deli gibmemişti beni gidemezdim.
    Eee noldu ne düşünüyorsun diye sorunca ya özledim erken görüşelim hafta sonuna kadar beklemek istemiyorum diye cevapladı oysa ben verayı özlemiştim. Lan amk bu anyada bana tokat atarsa döve döve giberim diye içimden geçirdim vera ile anlaşmamış sözleşmemiştik o işlerimin her zaman yoğun olduğunu biliyordu o yüzden ben aramasam çok nadir arardı.

    Peki akşam bir yerlere gidip eğlenelim benimde ihtiyacım var sonuçta diye düşünmüştüm ama hafta sonunu iptal edelim bakhafta içi yapacağım işeleri hafta sonuna kaydıracağım diye dağ olayını onun için iptal etmiştim ben yine gidecektim ama anya ile değil.
    Şehrin en gözde mekanlarından birisi olan disko bar karışımı mekanda buluşmuştuk biraz dans ve alkolden sonra gecenin ilerleyen saatlerinde anyanın evine doğru yola çıkmıştık annesi ile birlikte yaşıyordu kadın beni tanıyordu o yüzden rahattım zaten adamların öyle bir korkusu yok kızımı giberler diye tam tersi gibmezler diye korku duyuyorlar.
    Açıklama : rusyada yaşayan pampalarım bilirler bakire kızlara iyi gözle bakılmaz eğer ermeni ve Müslüman değilseniz çünkü bunu birisi gibmediğine göre bunda bir terslik vardır diye düşünürler.
    Devam ediyoruz.
    Anyanın anası çoktan zıbarıp yatmıştı direk odasına geçtik ve hiçbir şey söylemeden ikimizde üzerimizdekilerden kurtulup yatağa yorganın altına girdik yan yatarak yüz yüze gelmiştim bir birimizi öpüyor okşuyorduk. Sıcak vücudu tenime her deymesinde gibimde bir şok dalgası oluşuyordu. Küçük ve sıcak elleri ile gibimi okşuyor mink dudakları ve dili ile dudaklarımı parçalarcasına öpüyordu evet onu uzun zamandır ihmal etmiştim belliydi benden başkasına vermemişti vermiyordu.
    iyi bir gibişi hak ettiğini düşünerek üstüne çıktım dudaklarından başlayıp aşağı doğru iniyordum ilk durağım ikiz dağlardı dimdik olmuş meme uçlarını bir yandan öpüyor ağzıma alıyor bir yandanda küçük küçük ısırıyordum bembeyaz olan meme çatalından başlayarak dudaklarına kadar dilimi gezdiriyor sonra aşağılara kadar iniyor amindan bir ısırık alıp geri yukarılara Çıkıyordum bu her seferinde daha faklı hissediyor biraz gerneşme biraz huylanma arasında gidip geliyordu.

    Sırada onun en çok tahrik olduğu pozisyonda gibmeye karar vermiştim
    Aydınlatıcı bilgi: bir çok kadın bu pozisyonda iken daha çabuk orgazm olurlar sağ veya sol tarafa yan olarak yattıtan sorna üste kalan bacağı karnına doğru çekin amı ve zütü karpuz gibi çıkacaktır bulabildiğiniz en rahat pozisyonu alıp köküne kadar iteleyin.
    Stresli olduğum zamanlarda genelde geç boşalırım yine böyle bir günüme gelmişti anya ve bu ona pahalıya patlayacaktı. Yukarıda yazdığım pozisyonda gibmeye başlamıştım çok değil 5 dk sürmeden anya boşalmıştı bile ama durmuyordum pompaya devam ettikçe biraz ağrı ve zevkle karışık duygular yaşadığı yüzünden belli olan anya üsteki bacağını belime doğru uzatarak bacağıyla beni kendine dahada çok çekiyordu hem onun o hareketi hemde benim sistematik pompalamam sonuncunda anyanın ikinci postası ve benim ilk postam çakışarak birlikte boşalmıştık. Uzun süre git gel yaptığım için yorulmuştum ve morelimn bozuk olması nedeniyle daha fazlasını istemiyordum moreli bozuk olunca insan hiçbir şeye konsantre olamıyordu. Anya buna dua etsin normalde hakkı olmayan bir yarrağa sahip olmuştu sıra onun değil veranındı.

    Ama bir yandanda seviniyordum veranın tek postalık bir hatun olmadığını ve hak etmediğini biliyordum
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster