/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 126.
    0
    bu geri kafalılık hacı. açık açık yazmışsın ama sevdim seni. inşallah düşüncelerin değişir
    ···
    1. 1.
      0
      valla reyisler eksilemiş fln ama sıkıntı yok hacı herkes bi sorsun kendine ileride evlendiğinizde 17 yaşında bi genç kızınız olduğunda kızınızın saat 2 de 3 de eve clubdan diskodan içkili gelmesini istermisiniz.

      Buna izin veren bunu normal karşılayan bir baba olur musunuz ?

      Cidden sıkıntı olmaz diyorsa herkes yazsın buna yorum olarak bende merak ettim harbi bir tek ben mi böyle düşünüyorum.

      Çünkü Tekrar söylüyorum bu tarz insanlar genellikle böyle oluyor modern takılanlar avrupai takılanlar ben bunun modernlik olmadığına canımı basarım reyis.
      ···
    2. 2.
      0
      Kardeşim karını kızını gece gibmeler gündüz gider berkecanin evine pompa yapar. Bunun alkolle alakasi yok. Kızına çip takmadiysan bilemezsin. Anlatmak istedigim bu zihniyetin olmadigi yerde hayat var. Annem gece servisten iniyor almaya gidiyoruz. Bi gece gec kalsak on kisi askinti olur. Ekmek parasindan baska derdi olmayan kadinlari rahatsiz ederler. Bu zihniyet hep akpli.
      ···
    3. 3.
      +1 -1
      17 yaşında giremez, kanunen yasak. 18 yaşında zaten yetişkin oluyor, kendinden sorumludur isterse 2-3 gibi değil 4-5 gibi bile gelebilir

      lan kız olmana rağmen bunu söylemen de ayrı garibime gitti. ben dışarı çıktığımda sabaha karşı eve geliyorsam kızlar da gelebilir, gelebilmeli
      ···
    4. 4.
      0
      hacı gece clubdan içkili gelmesini istiyor veya istemiyor değilim yeter ki o gelirken cinsel açlık çeken adamlar tarafından taciz edilmesin rahatsız edilmesin. halaboranın dediği gibi sarkıntılık yapacak adam gündüz de yapar, işte çalışırken de. gece clubdan içkili çıkan kız kolay hedeftir aradaki fark o.
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster