/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 26.
    +1
    Şimdi aniden bişey olupta Öcalan asılırsa napardız
    ···
    1. 1.
      +2 -4
      Öcalan'ın öldürülmesi, türkiye'yi 80'lerdeki hal gibi bir kaosa sürükler. Bu pkk sorunu çözmek istiyorsanız, öcalan'ı ön plana alınmak zorundasınız.
      ···
      1. 1.
        0
        Öcalan'ı ön plana almak serbest bırakılması demektir sayın hands love bey
        ···
      2. 2.
        -1
        Hayır bu anlama gelmiyor. Kaç entry oldu bilmiyorum ama çoğunda da yazdığım gibi, türkiye'de büyük bir algı sorunu var. Şimdi, öcalan serbest bırakılsa da kaos olur, öldürülse de...

        Ön plana almaktan kastım şu; çözüm sürecini öcalan'ında fikirlerini almadan kimse yürütemez. Sonuçta adam söz konusu örgütün lideriydi.
        ···
      3. 3.
        +1 -1
        sadece onu değil tüm soyunu kazıyacaksın. 80 lerdeki kaosmuş, saçma sapan konuşma. doğu da çoğu zaman provakasyonlar zaten oluyor zaten sizin çocuklar polisi taşlıyor daha ne kaosundan bahsediyorsun, siz daha ne kadar ileri gidebilirsiniz ki?

        edit: sizi 10 yıl önce konuşturtmazlardı şimdi maşallah hepiniz başımızın üstündesiniz. sayenizde ülkemden nefret ettim. devletin ASKERiNE silah sıkan herkes VATAN HAiNidir. sivil halkı vuran herkes TERORiSTtir. o savunduğun ideolojik görüşü aklım almıyor. 30 yıldır terör eylemleri var şu ülkede ve şuan ciddi oranda bu ideolojiyi benimseyenler var. mantıklı hiçbir gerekçe göremiyorum. sizler yediğiniz kaba sıçıyorsunuz.
        ···
      4. diğerleri 1
   tümünü göster