/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 301.
    +6
    Macera dolu bir hafta sonu atlatmıştık artık şehir hayatına dönüp önümdeki fırsatları değerlendirmem gerekiyordu vera ile geçirdiğim her gün ona olan bağlılığım ona olan duygularım değişiyordu. 1 Haftada bir görüşüyorduk bazen 2 haftada bir görüştüğümüz zamanlar oluyordu eğer her gün görüşecek olursam onunla evlenmeyi bile düşünebilirdim fakat daha gençtim 25 yaşlarında bıçkın bir delikanlının hayatını evlilikle sonlandırması kadar acı verici bir olay olamazdı. Yapmayacaktım yapamazdım önüme bakacaktım vera ile arama mesafe koyamazdım ama görüşme zamanlarımızı biraz daha kısıtlı bir hale getirmiştim.

    Pazar akşamı demirden arabayı almıştım pazartesi işe arbayla gidecektim artık ulaşımla ilgili bir sorunum yoktu istediğim saate istediğim yere gidebilecektim.
    Pazartesi sabahı ofiste anya ilegörüşüp yoga derslerinin nasıl gittiğini katılıp katılamayacağımı sormuştum biliyordum sabahın köründe hiçbir ayyaş erkek o dans okuluna gitmezdi tek erkek olma ihtimalim yüksekti ve yanılmamıştımda.







    Anyaya sabah kendisini alıp beraber gideceğimi ama yoga yapma gibi bir derdimin olmadığını sadece merak ettiğim için gitmek istediğimi söylemiştim. En büyük avantajımın kadınların bizdeki gibi Kezban olmamasıydı Türkiye’de olsa ne işin var kadınların arasında delimisin sapık mısın vs.. aklınıza gelebilecek her türlü Kezban dilindeki lafları duyardınız oysa ben anyanın guru doluyürüyüşü ile salona girmiştim eşi ile hava atar gibi bir hali vardı genç yakışıklı arabası olan esmer bir yabancı fazlasına gerek yoktu gurur duymaktan öteye geçmiş resmen karılara hava atıyordu sevgilim bizi izlemeye geldi diye gururlu bir ses tonu ile önündeki guruba beni tanıtıyordu ben ise çoktan bir terminatör edasıyla etrafımdakilerin analizlerini yapıyor standart dışı olanları işaretliyordum aynı filimdekiler gibiydi gözüm hatunu baştan sona inceliyor hatalı bulduğu uzullarını kırmızı renk sağlam gibilebilirtesi yüksek kısımları yeşil olarak analiz ediyordum. Bu şekilde hayal ederek hatunları analiz etmek çok hoşuma gidiyordu onlar ise beni süzüyor bazıları kendi aralarında konuşuyor gülüşüyorlardı.






    Tilki kümese girmişti 15 hatun tespit etmiştim bunlardan 10 tanesi +++ sınıfında 4 tanesi ++ 1 tanesi + sınıfında hatunlardı + ve ++ leri direk elemiştim onları gibmemi istiyorlarsa daha çok jimnastik ve yoga yapmaları gerekiyordu bu halde giderleri kesinlikle yoktu.

    O zamanlar yoga pantolları yoktu yada vardıysa bile bunlar bir haberlerdi pamuktan yapılmış taytlar giyiyorlardı gerçi şimdinin yoga pantollarıda farklı sayılmazdı .

    Bir kenara çekilmiş avını yemek için doğru zamanı bekleyen bir aslan gibi pusmuş hatunları izliyordum. Gözüme bir kaçını kestirmiş deliler gibi gözümle gibmiştim bile buraya uzun süre gelecektim hepsi ile arkadaş olana kadar gelecek ve standarta uyanların hepsini gibecektim artık sabah mekanım belliydi yoga olayından sonra anya ile birlikte işeyerine doğru yola çıkmıştık yolda anyanın arkadaşlarının profillerini oluşturuyordum kim bunlar ne iş yapıyorlar sorular sorup hatun analizi yapıyordum madem gibecektim her şeyi öğrenmem gerekiyordu asla bilmediğiniz eti yemeyin.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster