1. 1.
    +21
    1. senin şu popülarite uğruna sıçtığın sözlüğe artık katlanamıyoruz.
    adam akıllı bi başlık açsak dahi, yaş ortalamasından kaynaklı şuku gelmeyen başlık eriyip gidiyor, uplamaya çalışsak uplanmıyor ancak şuku alınca üstte kalabiliyor. gibeyim senin yapcağın işi.
    2. sürekli ferregrafik şeyler paylaşan liselilere önlem alabilmek için ferre altincisini açtın, orda ne tak yiyorlarsa kendi aralarında yesin diye. lakin anasını gibtiğimin sözlüğüne ne zaman girsem ana sayfada am züt meme capsi görüyorum. bak biz nasıl sizin ferregrafik şeyler paylaşmanıza karşı çıkmıyorsak siz de bizim bunları görmek istemeyişimizi maruz görün.(not: şakirt değilim)
    3. 17-18 yaşındaki çocuklara panpa diyoruz, bak akıl yaşta değil baştadır tamam orasına eyvallah ama gelgelelim bu kepçük ağızlıların sözlükteki tek misyonu bu "şuku alayım da ne şekilde alacaksam alayım". açtıkları başlıklara örnek verirsek; aponun fotoğrafını paylaşıp küfür etmek, türkçü birinin fotoğrafını paylaşıp türkçü bir yazı yazmak, ferregrafik resimler paylaşmak, gavatlık yapıp, amatör bi ferregrafik fotoğrafı paylaşıp annem veya bacım diye lanse etmek(dilerim annesi veya bacısı öldükten sonra da o başlığı tekrar okur).
    4. Ve bir de bu huur çocuklarının daha adam akıllı bir bilgi birikimi olmadan bir ideolojiye sahip olup kendi ideolojisini sürekli olarak diğer insanlara doğru diye kabul ettirmeye çalışmak ve kendinden olmayanları da anında karalamak.
    5. qamber reisten sonra yarim altin in şu sözlükte en taşaklı komik hikayeler yazdığını bütün eskiler bilir. hatta yarim altin sayesinde twitter da felan baya prim yapan kepçükler de vardı. yani anlayacağınız, şuan şu sözlükte komik hikaye yazma diye bi gelenek varsa, bunda yarim altin in rolü çok büyük. biliyosunuz bugün yarim altin in bi başlığı açıldı, sanal kitap mı ne satıyormuş işte. allah için bi girin bakın o başlığa, liselileri entrylerden tanıyacaksınız zaten. bi bakın adamın hakkında bi gibim bilgi birikimi olmadan nasıl karalıyorlar. sözlüğün özeti resmen o başlıkta girilen entrylerde. (bkz: yarim altin hikayeleri sanal kitap oldu)

    amk sinirden bi gazla açtım şu başlığı, kafamda onca şey olmasına rağmen 5 madde çıkarabildim şuan. birazdan gene eklemeler yaparım
    ···
   tümünü göster