/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    +53 -5
    harbi amk bu kızlar kürt kokusuna nasıl dayanıyorlar, benim bile midem bulanıyor muallaklerden
    ···
    1. 1.
      +29 -54
      kardeş ayıptır ben türküm ama yapmayın ırkçılık falan bakın avrupa ve amerika yıllarca beyaz siyah kavgası ediyodu bz gülüyoduk iz böle olmayız die eet 1970lerde böle bişey yoktu ama ozamanlar beyazlarla siyahlar birbirine girmişti şimid çözmeye başladılar bz ise yok bu kürrt yok bu türk yok kürtleri gibeyim yok türkleri gibeyim yapmayalım einde sonunda gideceğimiz yer yerin dibi o beğenmediğin kürte girecek oraya sende oyüzden kardeşim ırkçılık yapmayalım
      ···
    2. 2.
      +2
      Aşk işte dıbına koyim. Ota koysan da yeniyo, taka koysan da...
      ···
    3. 3.
      +3 -1
      Kardeşim tamam kardeş olalım ama o kadar şehit verdik, Annelerimiz ağladı, yavruları gitti ? Vururken bir şey olmuyor, topluca her zaman kendilerine güveniyorlar, geçen bir tane video seyrediyorum Türk askerinin yolunu kesiyorlar, diyorlar kimlik gösterin Türk askeride suratına vuruyor, sonra Türk askeri bizi dövdü diyorlar ?

      Tamam kardeş olalım ama burası "TEK VATAN TEK MiLLET" ellerinde son model silahlar ile askerlerimizi vuruyorlar, yazık değil mi ? Anneleri, çocukları, eşleri var ? Bir şey yapmadığı halde neden sen ateş açıyorsun ? Oyuna geliyorlar zaten, dış ülkeler en yeni en iyi silahları veriyor sırf Türkler ölsün diye, bunlara para veriyorlar, hemen oyuna geliyorlar, saldırıyorlar. Buna ne demeli kardeşim ? Türk'ün dostu Türk'dür, bunu böyle biliniz !
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster