/i/Yardım

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 51.
    0
    Lan ben liseyi bitireli 7 sene oldu o zamanda metal rock falan dinlenirdi şimdide mi dinleniyor. Gerçi o kafa büyüdükçe yerini daha çok özgün ve türkçe müziğe bırakıyor ama olsun. Çekilecek çile varmış ççekiyor millet.

    güzel kardeşim sana gelince. Ergenliğinizin zirvesibdesiniz ve o döbemde bayanlar bir kişilikten öte sex objesi olarak görülür yani düşünceler 3 yada 4. Plandadır demem o ki zayıflaman lazım. Çünkü sen çocuğun karşısında ne kadar mantıklı ne kadar iyi ne kadar tatlıda olsan o azgın eve gidince seni düşünerek mala vurmayacağı için bi halta yaramıyacak bunlar. Çocuğun şehvi arzularının alındığıno varsayarsak eğer işte ondan sonrasını kesdirmek zor gizliden ağzını ara insan sevilmek istiyor falan de yem at şu kız güzel falan gibi. Eğer sana bütün dertlerini anlatıyorsa kankasınız çok zorlama devam ettir. Yok sana karşı dertlerini açarken çekiniyorsa yardır.

    Benden bu kadar sonuçta güzin ablalık yapacak halde değilim. Erkeğim amk. Ve bu tür muhabbetletden de çok fazla haz ettiğim söylenemez. Sağlıcakla.
    ···
   tümünü göster