/i/İnanç

İnanç
  1. 1.
    +8 -5
    Pnp bole gaddar olma . Onlar bizim ecdadimiza ne kadar aci cektirmis olsa bile bize onlari affetmek yakisir.
    ···
    1. 1.
      +14 -1
      Amk din kardeşliği hep onlar zordayken mi hatırlanıyo? 1970 de ambargo yapılırken libya afganistan pakistan dışında kim din kardeşiyiz dedi? Osmanlıyı arkasından vuran bu binlere acımayın amk.
      ···
      1. 1.
        +3 -5
        Pnp affedelim büyüklük bizde kalsin. Hem bunun ahireti var orada sorulur hesabi .
        ···
    2. 2.
      +2
      Türk askerinin karnında altın vardır söylentisi üzerine pek sevgili Filistinli kardeşler, hastanelerde yatan Türk askerlerin karnını deşmişler. isteyen bi google etsin. Ayrıca Arabistanlı Lawrence filmini izleyin. Suudların ingilizlerle nasıl iş birliği yaptığını görün. Zaten adamlar Lawrence'ı sorgusuz takip etmişler.

      Ne Çin'de ölen Uygurlar, ne de Bosna'da ölen Boşnaklar için bir kere Arapların meydanlara indiğini gördünüz mü? Haberleri bile yok, giblerinde değil. Bizde 2 günde bir Filistinli taşşağı yalanıyor.

      Ayrıca Osmanlı zamanında hemen tüm Osmanlı elçileri genelde Yahudi cemaatinden oluşurmuş. Adamlar 2. Beyazıt'ın iyiliğinin altında kalmamışlar yani. Araplar gibi sırttan vurmamışlar. Zaten istedikleri toprak da, yine para karşılığı eyalet gibi birşey olacaktı. Ayrı devletimiz olsun die istemediler toprağı.
      ···
   tümünü göster