1. 1.
    0
    istanbul sultangazide tek bir yerde bulup hiç bir seyyar satıcıda bulamadığım kaçak sigara markası. 2 çeşidini biliyorum çikolatalı ve çilekli. Sigara içmek için içilmeyecek sigara türüdür. Keyif için içersin. yavaş yavaş, sakin sakin. 10 dk da bitirseniz 1 sigarayı yeridir. 1 Dal çikolatalı captain black içtikten sonra hangi sigarayı içerseniz için sanki nefes alıyormuşsunuz, içinize çektiğiniz sigara dumanı değil oksijen çekiyormuş hissi verir.

    Çikolatalı olanından başlarsak aşırı ağırdır. içtiğim en ağır sigaradır. Filtresinde şekerli bi çikolata tadı vardır. fakat dumanı içime çekeyim ağzım çikolata dolsun olayını beklemeyin bile(ben bekledim hayal kırıklığı yaşadım :D). Yanında herhangi bi çikolatayla tüketilebilinir. Fakat sütlü çikolata daha iyidir.

    Gelelim çilekli olanına. Orman meyveli diyorum ben buna ama satılırken çilekli olarak satın alırsınız. Pakedi açtığınızda efsane bir şekilde o orman meyvesi kokusu her yeri sarar. Çikolatalıya göre daha hafiftir fakat diğer sigaralara göre yine ağırdır. Süngerinde hoş şekerimsi meyveli bir tat var ki efsaneler efsanesidir. içtiğinizde ağzınızın içi orman meyvesi kokusuyla tadıyla dolmaz fakat çikolatalıya göre daha derin bir koku ve tat bırakır. Eğer birisi yanınızda içiyorsa kokusu her yeri sarar zaten.

    Benim deneyimlerim bunlardır
    ···
   tümünü göster