/i/Spor

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +4
    1,5 yıldır fitness ile uğraşıyorum bakın beyler protein tozu kullandım aminoasit kullandım sadece performans etkisi alırsın bu supplarla. o da vücuduna giren enerjiden dolayıdır.

    gel gelelim bu tozlar işlenmiş aminoasit içerir ve işlenmiş aminoasitler apolardır. apolar bir madde bir hücrenin zarından geçemez kana karışır böbrek ve bağırsaklara kadar gider ama apolar olduğundan ne hücre zarından geçer ne de incebağırsaklarda emilir.
    ayrıca bir yetişkin insanın bir günde ince bağırsaklarda emilim yapabiliceği protein miktarı 100 gramı aşamaz. eğer sen 100 gramdan fazla miktarda alırsan karaciğerde depolanır bu ise senin zararına olur şöyle bir örnek vermem gerekirse toz kullanan biri doğru antreman yaptığı halde abi yaa belimde hafif yağlanma oldu diyor . sebebi emiliminin yapılmaması ve karaciğerde yer bulamayarak glikojene çevrilip vücudun en fazla yağ tutan yerlerinde birikmesidir buralar kalça ve beldir. sırtta göğüste omuzda beliren sivilcelerde karaciğerin uyarısıdır özellikle sırt .

    umarım anlatabilmişimdir .

    Tozu çıkarıp hacim-definasyon diyetinize ek olarak ort 5- 6 yumurta 100-200 gr tavuk göğsü ile istediğiniz hedefe 3 ayda ulaşabilirsiniz.

    iyi günler.
    ···
   tümünü göster