/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 76.
    +6 -6
    bazısı demiş bilime yine önem verilmeyecek, ulan at ağızlı vaadedilen yerli uydular, nükleer enerji santralleri ebenizin am suyuna bakmayacak.

    bazılarınız da o yolları zenginler kullanıyo gibisinden laflar etmiş, be topuklarını gibtiğimin salağı yollar sadece bireysel kullanım için mi var, ülkenin ticareti nakliyesi neyle yapılıyo?

    şu ortaya konan hedefler ne kadar vizyon sahibi bir oluşum olduğunu gösteriyor zaten. vizyonun olmadan yola çıkarsan yolda kalırsın. insanlar makarna kömür üç beş yola oy vermiyo, böyle olduğunu sanıyosunuz, kendiniz istemediğiniz için karşı tarafla alay ederek kendinizi avutuyosunuz sadece.
    ···
    1. 1.
      +3
      Adamsın kardeşim benim
      ···
    2. 2.
      +1
      teknoloji ve bilimin farkını bilmeyecek kadar cahilsiniz işte amk
      ···
      1. 1.
        0
        zütünle okuyup taşağınla mı anlıyosun amk, okuduğun cümleyi idrak edemiyosun gelmiş bir de bilimden ahkam kesiyosun. teknolojiyle bilim birbirini geliştiren unsurlar, bilim ilerledikçe teknoloji gelişir, teknoloji geliştikçe bilim ilerler.
        ···
      2. 2.
        0
        aynen zaten uydu askeri amaçlarla değil de uzayı izlemek ve araştırmak ,nükleer santralde elektrik için değil nükleer araştırmalar için kurulacak o kadar cahil ve malsın ki amk sırf konuşmak için konuşuyosunuz
        ···
    3. 3.
      -1
      ++++++++++
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster