/i/Kadınlar

Kadınlar daima haklı.
  1. 1.
    +3 -2
    Şimdi bu bi gerçekki para her kapıyı açıyor. şimdi bikaç şakirt çıkıp önce sağlık falan dicek ama giberim o ayrı bu ayrı, neyse..

    Her kadın etrafındaki diğer kadınlarla yarış halindedir bu saç, makyaj , giyim kuşam, vücut ölçüleri gibi bunu herkes biliyor ayrıca kadınların diğer erkekler tarafından beğenilmesi çok hoşuna gider bu durumda diğer kızlardan farkını ortaya koyar. Şimdi şöyle bi durum söz konusu; Kadınlar ilgiyi seven canlılardır , erkeklerse kadınları arzulayan canlılardır bu durum bizim doğamızda var doğuştan gelen bişe . Kadın ilgi ister, Erkek arzular. Sıradan bir kadına sırf amı var diye etrafındaki tüm erkekler ilgi gösterdiği zaman otomatikmen kadınların içinde bulunan ego denilen silahın gücü artar bu ego 20 li yaşlarda tavan yaparken 30 lu yaşlara doğru kendi yerini mantığa devreder. Eğer genç bir kadın bir çok erkek tarafından beğeniliyosa ona ulaşmak zordur , ya çok yakışıklı vücutlu bir genç olmalısın , ya sende onun gibi diğer kızlar tarafından çok beğenilmelisin ki bu durumda seni elde etmek onu yüceltecektir, yada zengin olmalısın.

    gelelim paranın kadınlar üzerindeki etkisine ;

    kadın bu ya takmayı takıştırmayı ,giyinmeyi süslenmeyi taka püsüre para harcamayı çok seven canlılardır. eğer yakışıklı değilseniz kaslı bir vücudunuz yoksa üzülmeyin para karının dıbını gibiyor .
    http://imgim.com/sex-money-elite-daily.jpg

    şöyle kendimden bi örnek vericem , ben 22 yaşında esmer yakışıklı 185 boyunda 85 kilo bir erkeğim kaslı bir vücudum yok , bir çok kadınla birlikte oldum istediğimi çok rahat bir şekilde alabiliyorum fakat yukarıda anlattığım kriterlere uygun bayan arkadaşlara(bazılarına) ne yazıkki bende erişemiyorum. Fakat benim bir arkadaşım var o da benimle aynı yaşta 175 boy 80 kilo hafif tombulca yakışıklı sayılabilir (kimi kızlar bu tipleri sever) ama kızlar buna tapıyor neden , çünkü altında 3.16 bmw si ve Şehrimizin en nezih yerinde villaları ve bu bine ait yat ve bikaç residance var, istediği her hatunu alabilecek kapasitede bir insan çünkü anasının amı kadar parası var. Benim takıldığım kızların kimisinin dikkatini çeken , kimisinin ise suratına bile bakmadığı bir elemandan bahsediyorum , ama gelin görünki benim isteyipde ulaşamadıklarıma çok rahat ulaşabiliyor.
    ···
   tümünü göster