1. 1.
    +1
    hayatınızda her cins insanla karşılaşabilirsiniz, siyasetçisi bilmemnecisi en huur çocuğu olanı da dahil, ama bunlar kadar ezik, vasfın v sine sahip olmadığı halde kendini beğenmiş insan sürüsü göremezsiniz. kendi oluşturdukları gibtiritaktan değerlerin(zütünü silmeye degmeyecek kalitede osuruktan akademik paperlardan tut, cvde 1 satır daha ekleyek diye 5-10 kişi giriştikleri 3 paragraf giriş-giriş ve girişten oluşan mükemmel şekilde sıçtıkları tespitler vs. vs.) arkasına saklanıp birbirlerinin zütünü ovuşturmaktan züt tavan olmuş, kendilerini alim, üstad, bir numara görüyolar ya hastayım. mesela ben paspas atıyorum işim bu, yanımda hilmi emmi de paspasçı, ben hilmiyi övüyorum iyi paspasçı diye, hilmi beni övüyo, sonra da diyoruz ki madem böyle paspasçılar memleketin 1 numarasıdır, geri kalan da maldır, herkes böyle bilsin. sistem tam olarak bu.

    iki lafım da yüksek lisans-master yapanlara. hayatımda bunlar kadar mızmızlanan, yorulan, sıkılan, tasalananı göremedim, belki pek gezemedim ama yok göremedim. komşunun gibik çocugu olur ya ondan beterler amk. e be dıbına otoban döşediğim, memlekette herkesin derdi sıkıntısı var, hatta ne sıkıntıları olanlar var, şahsen ekmek-para bulamayıp tahta olmuş ekmegi ıslatıp yemişliğim de vardır, tek bi sigarayı yaka söndüre bir gün boyunca içtiğimi de bilirim*. gıkım çıkmadı lan yine ugrastım didindim yapayım edeyim düzelteyim dedim, düzelttim. ama bu cinsine soktuklarımın en büyük derdi şu tepede açıkladığım gibik paperları okumak için bi saat geç yatmak, işte zamanı yetiştirememek, gözüm yoruldu, kafam şişti hacı havaları. hani sanarsın bildigin ortalıgın dıbına koyacak da ona hazırlanıyo günboyu, yoruluyo. yapacagı tuvalet kagıdından hallice kagıtlar arasına yenisini eklemek.

    dünyada çalışan sistemi ülkeye getirip içine sıçıp bıraktığınız için, bu sıçmığınızla gurur duyduğunuz için, cv dolsun paperlarınız için hepinizi ayrı ayrı mahallenizin imamı gibsin dıbına koduklarım.
    ···
   tümünü göster