/i/Anket

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 51.
    +1
    Bir çok kişi boş boş konuşacaktır fakat kendileri boş insandır. Eğer gerçekten Allahın izni ile Milliyetçi Hareket Partisi geçerse başa o zaman her şey mükkemmel olur. Herkesin tekrardan korkulu rüyası oluruz, her zaman her yerde en iyisi biz oluruz. Eğer olurda sokakta bir şey olursa zaten her zaman sokakta olacağımız için her zaman ne olursa olsun, korkmadan koşarız.

    Emin olun sokaklar korunur, temizlenir. Zaten Ocaklar'da emin olun okuldan daha iyi bir şekilde eğitim veriliyor, her şey yapılıyor. Ocak'ta ücretsiz bir şekilde ders anlatılıyor, Kuran-ı Kerim okunuluyor, dualar ediliyor, Tarihimizden bahsediliyor, anlayacağınız üzere varlığımızı, birliğimizi, örf ve adetlerimiz koruyoruz. Emin olun şuan en iyi Hakim, Savcı, Avukatlar Ülkü Ocaklarından çıkmaktadır, Ülkü Ocakları gerçekten en iyi şekilde bilgi alabileceğiniz Ocaktır, umarım tepki gelmez fakat ben doğruları söylüyorum.

    Bir şey daha eklemek istiyorum, mesela itin teki sokağa çıkıyor, diyorsunuz ki nerede bu Ülkücüler ? Bir her zaman buradayız, her zaman sokaklarımız koruyoruz, ne olursa olsun, sonunda ölüm olsun yinede her şeye hazırız. Vatanımız için düşünmeden canımızı veririz. Eminim sizlerde öylesinizdir, eminim ki sizlerde Milliyetçisinizdir. içinizde en ufak bir Milliyetçilik var ise oylarınızı "MiLLiYETÇi HAREKET PARTiSi"ne veriniz, saygılarım ile. Lütfen usluplu bir şekilde yorum yapınız, anlayışınızdan dolayı teşekkürler...
    ···
    1. 1.
      +1
      ALLAH TÜRKÜ KORUSUN VE YÜCELTSiN

      AMiN !
      ···
   tümünü göster