/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 1.
    +7 -4







    Beni tanıyan tanır diğer hikayelerim burada
    (bkz: rusya macerası 2 operasyon olga)
    (bkz: toplanın pampalar rusya maceramı anlatıyorum)

    8 mart 2006
    Soğuk bir kış gecesi elimde 50 den fazla kırmızı gülle yaşadğım şehirdeki en büyük parklardan birisinde ava çıkmıştım amacım gibilebiletesi olan hatunlarla tanışmaktı o gece 50 gülün hepsini dağıtmıştım 45 hatundan telefon numaralarını almış büyük bir operasyon için kolları sıvamıştım beni az çok yazdıklarımdan tanımışsınızdır tanımayanlar diğer hikayelerimi okuya bilirler.

    Aldığım numaralardaki hatunların çoğunu gibmiştim bunların arasında vera en özel ve güzel olanıydı ilk amacım gibebildiğim kadar am gibmekti ve asla bağlanmamaktı ne kadar taş yürekli olursak olalım biz erkekler bir yerden sonra bir amlının kölesi oluyoruz belki uzun sürede belki kısacık bir zaman diliminde gönlümüzü kaptırıyoruz buda tespitimdir .

    Vera benim gözümde dünyalar güzeli bir hatundu onda aradığım her şey vardı düşünün bir erkek kadınıdan ne ister sadakat , anlayış , kafa uyumu ve fiziksel özellikler hepsini bir kadında bulabilmeniz imkanınız biraz sınırlıdır ama bazen insanın hiç ummadığı bir anda karşısına böyle şanslarda çıkıyor işte benim hikayemde bu var aşk var ihtiras var sex var tek vücut tek yürek olmak var rezervlerinizi alın. Geliyor bomba.
    ···
   tümünü göster