/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 201.
    +1 -8
    Lan odamda yalniziz kizla,
    Bu acti benim bilgisayari facesine felan girdi.
    oyle böyle bende onu izliyom öyle.
    bu amina kodugum beni azdirmak istemis olacakki ferre sitelerine girdi, "ay askim yanlikla açtım reklam girdi belli surekli bu sitelere giriyorsun .s.s"" felan diyo amk evde annemler teyzeler var amk, kapiyi kileylesem daha fena supelenecekler felan
    yavastan basladik birbirimizi oksamaya, kisa sure sonra sadece kiza yogunlastim, amk 2-3 dakka gecmeden annem elinde kapiya daldi yemek yiyecenizm... dedi bir kac saniye durduktan sonra odadan cikti.
    benim bi anda got korkum basladi. Bilgisayara baktim jonny sins yarragini kesiyor alexsis yenge memelerini dogruyor. icerden tevzelerin kirbac sesleri geliyor.
    Sonbir gayret kizi kurtarayim dedim. Ama ne yazikki gec kalmistim boynu bukuk yatıyor. Aglayan gozlerle hep senin yuzunden bunlar basimiza salak dedim. Simdi ne yapacam ne edecem nasil evdekilerin yuzune bakarim hele babam ogrenirse. Hic cevap vermiyor amk o oanda ona ne kadar sinirlendim anlatamam beyler picagi alip kafasini kesesim geldi ama bir hafta sonra affettim kizi nede olsa birbirimizi seviyoruz.

    seni seviyorum elizabeth
    ···
   tümünü göster