/i/Kurmancî

Tû bi kurmancî dizanî?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 51.
    +1
    Bu ülkenın bir karış toprağını bile alamazsınız. Ancak hayalini kurarsanız.Ama bir bakarsın hayalinde bile eşekle yitinirsin.
    ···
    1. 1.
      0
      güneydoğu hakkında bu kadar emin konuşabilirmisin acaba? güneydoğuya hiç gittin mi ya da orda ne oluyor biliyormusun. misal diyarbakın herhangi bir belediyesine git, türk bayrağı bulamazsın içerde : ) içerde seni kürdistan bayrağı ve öcalanın posterleriyle karşılanırsın.
      ···
    2. 2.
      +1
      Ulan anasini gibtigim kimsinki sen neyin artisligi ya bandirma dan bir parti uçak kalksa ne kadar delikanlı kalabileceksin bak sor o soysuz dedelerine supercobranin sesini duyunca dağda nasil birbirlerinin gtune devekuşu misali saklaniyorlardi ?
      ···
      1. 1.
        0
        ya dıbına kodumun cahili, medyadan takip ettiklerinle gelip bana ahkam kesme. bir gibimden anladığınız yok. 30 yıldır tece askerinin zütü yemiyo ki o mağaralara girebilsin. bagok dağından selam olsun sizlerle
        ···
      2. 2.
        0
        Ne olursa olsun sizi halepcede kurtardigimizi unutma tamammi unutma ayrimcilik yapan yok 14 ay diyarbakirli asker arkadasimla ranza paylastim ve tek kavga etmedim ayrimcilik cikaran sizsiniz bunun bilincinde ol ve azicik insan olun
        ···
      3. 3.
        +2 -2
        Ayrımcılık, bir kişiye ya da gruba, belli özelliklerinden dolayı önyargılı davranmaya denir. ulan bu sözlükte kürt üzerinden yapmadığınız muallaklik yada küfür kalmadı. bizim sizinle herhangi bir sorunumuz yok. ortada ulusal bir hareketlenme var, buna hazır olun yeter karşimmm.
        ···
      4. diğerleri 1
    3. 3.
      0
      Ya bırak uğraşma şu soysuz köpekle bir de bizim dilimizle bize laf ediyor bayrağını ırzını gibtiğim.
      ···
    4. 4.
      +1
      Aynen hocam değecek insanla ugrasicaksin malum insan da olmadiklari için gerek yok vatan satan insan değildir!
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster