1. 1.
    +1
    burası iyice çoluk çocuk dolmuş sayın arkadaşlar taklucan ne bileyim darkmare ne bileyim hdproduction işte kral4fero falan filan bu gibi lavuklar burda reis olmuş efsane olmuş.. giberim öyle efsaneyi sayın veletler. biraz bir şeylerin farkında olun ne meraklısınız kula kulluk etmeye.. ha edeceksiniz de bazı adamların hakkını yemeyin derim ben bu adamların sözlüğe verdiği hiç bir tak yok. çoğu da silik zaten.

    efsane dediklerimiz ilk 3 nesildir genelde. ne bileyim ozipcan olsun, beyaz yarragi takip et olsun, keranji olsun, suzan olsun, sexreter olsun ondan sonracıgıma helen olsun bunlar efsanedir yani bilindik sevilen sağlam yazarlardır yaş ilerledi zaman geçti bazı nickleri hatırlamıyorum sayın veletler ama sadece ilk 3 nesil değil 4 ten de bazı efsaneler var. örneğin; yarim altin , yannan giben kelebek bunlar da efsanedir ki hikayenin dıbına koyan ayzarlardır bunlar. malum sözlük çok değişmiş biz ilk zamanlardan beridir burdayız aslında bazı şeylerin farkındayız sık sık takip ediyoruz da buralar çok değişti cidden. yaşım eminim bu başlıkta bana ya hak verecek ya da kötüleyecek herkesten daha büyüktür.

    ben bir abiniz olarak söylüyorum bakın dalganıza hikaye yazmaya çalışın mizah yapmaya çalışın farklı trollükler yapma yazarları küfretmeden hakaret etmeden kızdırmaya çalışın bunlardır eğlenceli olanlar.

    kolay gelsin kardeşlerimi sayın veletlere az öcne bir başlıkta gördüm yok dark mare yok taklucan falan bunlara efsane diyen ya çocuktur ya da beyni yoktur burda onu da söyleyeyim.
    ···
   tümünü göster