/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +13 -2
    Bundan 3-4 gün önce antreman bittikten sonra duş yapmak, giyinmek vs için soyunma odalarına gittik. Herşey normal bu zamana kadar, içeride de 5 kişiyiz bak şimdi...

    Ulan duşunu alan gidiyor vs biz 3 kişi kaldık. Bu huur çocuğuda duşta hala.

    Ben çıktım duştan bunun olduğu kabini geçtim çat diye kapıyı açtı bu (benim orda olduğumuda gördü yani görmedi falan değil). Adam dal daşak kabinde duruyor. Hiç bozuntuya vermedim (ulan bakıcam benimkinden büyükmü değilmi diye bakamıyorum gay falan demeyin sizde çıplak erkek görseniz kıyaslamak için sizde bakarsınız). Dedim ki görmedi heralde olur böyle şeyler sarar beline havluyu çıkar utandırmıyım çocuğu görmemezlikten geldim. Bu arada çocuk dediğimin koysa çocuğu olur 22-23 yaşında bişey amk.

    Ulan muallak dal daşak çıktımı. huur çocuğu sallaya sallaya geziyor. Sanki normal bişey amk. Yanımda da 40-45 yaşında bir abi var adam kendininkinden başka yarak görmemiş tabi şaşırdı bir (onun zamanında ferremu vardı amk). Abide bana bakıp duruyor. Önce gay heralde gurup istiyo sandım. Sonra şaşkınlıktan baktığını anladım.

    Adam biz çıkana kadar gibini daşağını salladı. Gayette memnundu. Hatta zaman geçirmek anadan üryan dolaşmak için odayı bile topladı.

    Ben abiye hadi gözümle az daha kalırsak bu bizi giber. Kaslı maslı bişeydi muallak bide. Hadi dedim çabuk ol. ikimizde korkup kaçtık amk. Ama bildiğiniz kaçtık yani. Hadi beni geçte, bu yanımdaki abinin 2 çoçuğu ve mutlu bir evliliği var. Yazık günah yani.

    Burdan o huur çocuğuna sesleniyorum. Akşam akşam altımıza sıçtık oç. Abinin arabası var bindi yardıra yardıra gitti. Kırmızı ışık vs giblemedi bile. Ya ben 550-650 mt arası yol yürüdüm 22.00 da.

    Özet: çıplak gezen oç ananı gibiyim senin
    ···
   tümünü göster