/i/Tespit

  1. 1.
    +4 -4
    keşke o yaşlı insanlar kendilerinden sonra daha duyarlı ve saygılı bir toplum bırakabilseydi. onların hatası. çok ciddiyim bugün bir genç bunu söyleyip bilmem kaç şuku alıyorsa bu bizlerin tahammülsüzlüğü ve anlayışsızlığının eseridir. ve malesef bu toplumsal bir olaydır. yani bizleri yine bu düşünceye iten, o yaşlı insanlardan aldığımız eğitim ve ahlak. kimse suçlu değil ve bu böyle ilelebet devam edecek malesef..
    ···
    1. 1.
      +5 -1
      panpa saygının yaşla kazanılabilecek bir şey olduğunu düşünmek bence başlı başına toplumumuzun yaptığı en büyük hatalardan biri bence asıl saygı geçirilen süre değilde o süre zarfında yapılanlar ile kazanılmalı
      ···
    2. 2.
      +1
      ah be güzel panpam ben hiç saygı duyulması gerektiğinden bahsetmedim ki. ben çook farklı bi noktadan bahsettim. entryme 4 çuku veren panpam da muhtemelen ne demek istediğimi anlayamamışlar. gerçekten onlara karşı bizim bu tahammulsuzlugumuz kendi suçları. onlar geriye bu toplumu bıraktı ve şimdi de şikayet etmemeleri gerekiyor. bu nesil o neslin aynası ve şuan seve seve yer verip bunu sıkıntı yapmıyor da olabilirdik onlar bize tahammülü içten gelerek yapmayı öğretebilseydi. neyse panpa kısaca ben yaşlarından dolayı saygı gösterilmesi gerektiğinden bahsetmedim bile.
      ···
   tümünü göster