/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +5 -4
    Chp gelse ülkeyi kalkındırmak için yapacağı yeniliklere bikaç örnek vereyim
    Başörtü yasağını geri getirmek
    Dini eğitim veren kursları laiklik gerekçesiyle kapatmak(Bundan bilmem kaç sene önce kurslarda yaş sınırı vardı. Yani 5 yaşındaki çocuğunuzu camiye kursa gönderemiyodunuz.)
    Heykel dikmek
    Halka kaynaksız para vererek ülkenin a.koymak
    .
    .
    .
    ···
    1. 1.
      +3 -1
      başörtü din diye ülkenin anasını gibtiniz beyin fakirleri.
      ···
      1. 1.
        +4
        yav amk zaten din başörtüsünde demi. ahlak yok hırsızlık diz boyu insanlara hakaret serbest insanı insana kırdırmak serbest ama başörtüsü takıyom ben tamamım gerisine ihtiyacım yok
        ···
      2. 2.
        0
        kardeşim başörtü takıp kıçının başını açanlar ya çıkarsın ya da hareketlerini düzeltsin. Muhafazakar insan başörtüsünü takar ona göre davranır.Çünkü göründüğün gibi olman gerek. Namaz kılan bi insan da ahlaklı olur.
        Yani başörtü takınca düzgün insan olmak arkasından geliyor diyorum. Onlara her şey serbest değil tabiki.Çarpıtmak için yazıyosun.
        ···
      3. 3.
        0
        baş örtüsü takıp zütünde daracık pantolonla gezmek de peşinden geliyor evet... sana şurada milyonlarca baş örtülü huur fotoğrafı atabilirim ki kendinde bulabilirsin geçin bu baş örtülüler namuslu ayaklarını ulan başımıza gelmese yiyeceğiz ha vardı bir tanesi gelip bana evi temizliyor yemek yapyor koynuma girip kendini gibtirip gidiyordu.. ASIL GAVATLAR huurLAR KAHPELER PiSLiKLER BU CEMAATÇiLER, TÜRBANLILAR, TARiKATÇILAR BiLMESEK gibECEKSiNiZ BiZi BURADA..
        ···
      4. diğerleri 1
   tümünü göster