/i/İnanç

İnanç
  1. 76.
    +1
    ev arkadaşlarımın ikisi aleviydi,ben cuma namazına giderken bana 'yatıp kalkınca noluyo ' gibisinden laflar ediyorlardı. sonra zaten ikisi bir oldu evden ayrıldılar tek başıma kaldım.
    ben müzikle uğraşıyorum 12 senedir. bağlamaya kısa sap ile başladım 6 sene kadar çaldıktan sonra uzun sap a geçtim. şu an üniversitemin korosunda uzun sap çalıyorum. geçen günlerde yaptığımız bi buluşmada 20 ye yakın deyiş çaldılar . bildiğim kadarına uzun sapla eşlik ettim. sonra ben neşet ertaş çalmaya başladım o ara ezan okundu çalmayı bıraktım. Oradakilerden biri 'ilk kez ezan okunduğuna sevindim dedi' bana. sonra ezan bitince deyiş çalmaya devam ettiler. bak hocam ben sünnilerden ayırım yapan yoktur demiyorum. sadece başıma defalarca bunun gibi örnek geldi. bunları yaşamam aleviler hakkında fikrimi etkilemedi hala aralarında çürük elma çıkabilir hepsini bir tutamam diyorum.

    He bu arada bu saz muhabbetinin finalini uyuz olduğum için 'lambaya püf de' isimli barış mançodan dinlediğimiz şarkıyla yaptım. hak edene hak ettiğini verdim.
    ···
   tümünü göster